2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: Karácsony Gergely egy teflonpolitikus

Örülünk vagy sem? Egy éve regnál a karácsonyi vezetés Budapesten. A városlakók kaptak is ajándékot tőle bőven, elég, ha csak a semmibe vezető bicikliútra, a megemelt parkolási díjakra vagy a káoszt okozó forgalomváltoztatásokra gondolunk. Az, hogy a fővárosban mit is művel Karácsony Gergely persze nemcsak Budapest magánügye, megmutatja milyen kompetens vezetésre számíthatunk az összellenzéki jelöltektől országszerte. Többek között erről is szó volt a Plusz-mínuszban, a műsor vitapartnerei Csuhaj Ildikó és Deák Dániel voltak.

  • Plusz-mínusz: Karácsony Gergely egy teflonpolitikus

 

Elsőként Deák Dániel mondta el véleményét, ahogy fogalmazott: Ha megnézzük az „ígéretszámlálót”, akkor az ígéreteinek csupán a 10 százalékát teljesítette eddig.

Időarányosan rendkívül rosszul áll Karácsony Gergely. Ráadásul nem vonult vissza a pártpolitikától sem, pedig ezt is megígérte

– tette hozzá a XXI. Század Intézet vezető elemzője.

Csuhaj Ildikó máshogy látja a dolgokat, egy felmérést hozott példaként. Az ATV főmunkatársa felidézte, hogy ott a megkérdezettek többsége elégedett a főpolgármester munkájával. (…)

A kerékpársávokkal kapcsolatban hozzátette, a baloldalt is megosztotta Karácsony ezen intézkedése. 

Karácsony Gergely egyik érdeme, - annak ellenére, hogy szerencsétlenkedik és bénázik -  hogy még mindig a legnépszerűbbek között van. Ez annak köszönhető, hogy

Karácsony egy teflonpolitikus és lejönnek róla ezek az ügyek.

A város élén egy ilyen politikus ártalmas lehet hosszútávon.

A műsor második részében Hadházy Ákos és a Színművészeti eseményei is szóba kerültek. 

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!