2021. június 21.,
hétfő, Alajos, Leila napja

Plusz-mínusz: Hamarosan újabb és újabb járványügyi lazítások jöhetnek

Hír TV

2021. május 13., csütörtök 17:55

Márki-Zay Péter egypártrendszert emleget és azt állítja, hogy a Fidesznek beépített emberei vannak az ellenzék soraiban. Tóth Csaba és Hadházy Ákos között tovább dúl a háború Zuglóért, miközben Jakab Pétert Gyurcsány Ferenc bohócának kiáltotta ki a Fidelitas. De mindezek előtt a mai, vírussal kapcsolatos legfrissebb kormányzati bejelentésekről beszélgetett vendégeivel Kis Kornélia.

Reális kehet a kormány azon számítása, hogy május végére vagy pünkösd után meglehet az 5 millió beoltott? – kérdezte Kis Kornélia

- A mostani tendenciát nézve, a számok alapján az jön ki, ha a 30-40 ezer új, első körös oltást tudjuk tartani, akkor sikerül elérni ezt a szintet. Azonban jól látszik, ahol elérték a 50-55-60%-os szintet, ott gyakorlatilag hetek óta egy beállást látunk – mondta Kovács András. 

- A tervezhetőséget nagyban elősegíti, hogyha így kommunikál a kormány. Hogy picit kritizáljak is, kis hiányérzetem volt a mai kormányinfó után. Talán az, hogy koncertekre menni, koncerteket tartani mikor lehet, a strandokat hogyan lehet látogatni majd, hogy nem lehet látogatni, kell-e védettségi igazolvány… stb. - vetette fel és közbe Kósa András.

 

Teljes műsor:

Hír TV