2020. szeptember 27.,
vasárnap, Adalbert napja

Plusz-mínusz: Éljen együtt tovább az MSZP ezzel a handicap-pel

2020. szeptember 15., kedd 17:54

Nem lesz Mesterházy Attilából MSZP társelnök, a párt jelenlegi vezetése ugyanis mindent megtett, hogy lehetetlenné tegyék számára az indulást. És úgy tűnik Karácsony Gergely azt sem tudja pontosan, mennyi pénze van az általa vezetett fővárosnak. Szijjártó Péter pedig a Fehér Házba hivatalos.

„Csűrték-csavarták a szabályokat valószínűleg nem véletlenül. És aztán végül, hogy most Mesterházy Attila nem tudott beadni egy ilyen listát, vagy nem akart az részletkérdés szerintem. Nyilvánvalóan itt olyan szabályokat hoztak folyamatosan, (…) hogy úgy látszik, valamiért nem akarta Tóth Bertalan megmérettetni magát Mesterházy Attilával szemben. nem látjuk, hogy hogy álltak a küldöttek, kinek az oldalán mennyien, de úgy látszik, hogy egy versenyt nem akartak lefutni élesben”

- mondta Kálmán Attila, a 24.hu újságírója.

„Ahogy egy bizonyos csatornán fogalmazott Mesterházy Attila: Tóth Bertalan fog megküzdeni Tóth Bertalannal ezen a hétvégén. Így alakult ez… Demokrácia szocialista módra. (…) Ha jól értettem Mesterházy kommunikációját, akkor ő úgy gondolta, hogy lehet hogy meg tudna felelni a legújabb szabálynak, (…) de úgy volt vele, hogy akkor majd jönne egy következő. Inkább felteszi a két kezét és akkor éljen együtt tovább az MSZP handicapel”

- fogalmazott a Magyar Hírlap lapszerkesztője, Kacsoh Dániel.

Teljes adás:

HírTV