2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A magyar célok teljesültek

A 27 tagállam vezetői több mint 1800 milliárd euróról döntöttek, amit az eddigi nyilatkozatok szerint mindenki sikerként értékel. Rabosították a momentumos önkormányzati képviselőt, mert a kispesti MSZP állítólagos korrupciós ügyeiről készített videót. Kacsoh Dániel és Kálmán Attila többek között ezekről is elmondta a véleményét a keddi Plusz-mínuszban.

  • Plusz-mínusz: A magyar célok teljesültek

 

Mindenki nyert? – tette fel indító kérdését a műsorvezető.

(...)"Az EU-ban bevett szokás, hogy arra törekszenek, hogy mindenki azt érezze, hogy nyert. Olyan tárgyalási norma ez, hogy mindenkinek adnak is, meg mindenkitől el is vesznek. (...) A tisztánlátás a legfontosabb. (…) Az biztos, hogy 3 milliárddal több jut Magyarországnak" – mondta Kálmán Attila, a 24.hu újságírója.

"A végrehajtás a kulcskérdés(…) A magyar kormány, ha végig harcosan is, de konstruktívan állt ehhez a feladathoz. (..) A magyar célok teljesültek" – jelentette ki Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap vezető szerkesztője.

A műsor második részében még két témát érintettek a vendégek.

Rabosították a momentumos Paróczai Anikót, amiért a kispesti mszp-sek állítólagos korrupciós ügyeiről készített videót. A kispesti önkormányzat átláthatósági tanácsnoka szerint Gajda Péter polgármester azt közölte vele, hogy véletlenül jelentették fel. Ezt azonban a szocialista polgármester cáfolja. Emellett arról is szó esett, hogy balról és jobbról is kapta a pofonokat az elmúlt napokban a momentumos Kádár Barnabás, aki azzal az ötlettel állt elő, hogy nem kellene az időseknek szavazni. A politikus, aki azóta bocsánatot kért, azt írta a Facebookon, hogy a jövőt a fiataloknak kell eldönteni.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!