2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Plusz-mínusz

Hollik István és Ungár Péter vitája a Plusz-mínuszban

Hogyan vizsgázik járványhelyzetben a kormány és az ellenzék? A Hír TV mai Plusz-mínusz című műsorában Hollik István és Ungár Péter többek között erről ütköztették a véleményüket. A műsorvezető Trombitás Kristóf, a felelős szerkesztő Virághalmy Sarolta volt.

  • Hollik István és Ungár Péter vitája a Plusz-mínuszban

Jogosulatlanul adatott be magának koronavírus elleni vakcinát Gyöngyös polgármestere, a magyarok többsége felelősségre vonná az oltásellenes politikusokat és a kormány még a válság idején is segíti a családokat – vezette fel a vitaműsor mai témáit Trombitás Kristóf műsorvezető. Majd azzal a kérdéssel fordult vendégeihez, Hollik Istvánhoz, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatójához és Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselőhöz, hogy miként vélekednek Hiesz György tettéről.

Hollik István az eset kapcsán Balatonőszödöt idézte fel, mivel miután a beszéd kiszivárgott, Gyurcsány Ferenc, akkori miniszterelnök is kénytelen volt beismerni, hogy hazugsággal nyertek választást.

Az egész egy nagy szocimutyi, és mindez jól mutatja, hogy milyen a baloldali politika. Ha egy kicsi hatalmat kapnak, azonnal magukra gondolnak

– szögezte le a kormánypárt kommunikációs igazgatója. Majd arról beszélt, hogy Hiesz György regisztráció nélkül, teljesen jogosulatlanul, másokat beelőzve adatta be magának és a legfrissebb hírek szerint a feleségének is az oltást.

Ungár Péter az elhangzottak kapcsán elmondta, hogy Gyöngyös polgármestere értelemszerűen hibát követett el. De azt, hogy ennek milyen konkrét következménye legyen, azt a gyöngyösieknek kell megítélni. Az LMP-s országgyűlési képviselő ezt követően arra is kitért, hogy

nagyon fontos az, hogy minél többen adassák be maguknak az oltást, mivel az oltás az az út, amely kivezet minket a jelenlegi helyzetből.

Majd azt a kérdést szegezte a jelenlévő Hollik Istvánnak, hogy a szociális szféra dolgozói miért nem kapták meg azt az egyszeri bérkiegészítést, ami minden egészségügyisnek járt.

A műsorvezető ezt követően azt a kérdést tette fel, hogy

le kellene-e a történtek után mondani Hiesz Györgynek.

Ungár Péter szerint ezt a gyöngyösieknek kellene megítélnie, de értelemszerűen hibát követett el Hiesz György. Majd arról beszélt, hogy most is azt láthatjuk, hogy valakinek a hibáját összemossák azzal a politikai oldallal, amelyhez tartozik.

Hollik István szerint

azért nem tudunk eltekinteni az egész baloldaltól, mert ők azok, akik bizalmatlanságot keltenek az oltással szemben, pedig valóban az oltás a megoldás arra, hogy kimásszunk ebből a „fránya helyzetből”. Ez a bizalmatlanságkeltés, pedig több mint hiba, ez bűn

– szögezte le a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. 

A műsorban arról is szó esett, hogy egy nemrégiben közölt felmérés szerint a magyar lakosság többsége felelősségre vonná az oltásellenes politikusokat.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!