2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Törlesztési moratórium tájékozatlansággal fűszerezve

  • Panaszkönyv: Törlesztési moratórium tájékozatlansággal fűszerezve

 

MASZKOK internetes rendelések, felszívódó cégek és soha meg nem érkező termékek. Óvatosságra int a fogyasztóvédelem a maszkokat árusító webáruházakkal szemben.

Lehet sebészi, lehet fehér és lehet színes. A szájmaszkból divatáru lett. És a divatárukat a webáruházak is árulják.

Mostanra életünk és öltözékünk szerves része lett a maszk, és a jelenlegi járványhelyzet alapján kijelenthetjük, hogy ez valószínűleg még sokáig így is marad. Hogy honnan ne rendeljünk maszkot, ha gyorsan és biztosan akarunk hozzájutni a termékhez, erről szólt a Panaszkönyv első riportja.  

MORATÓRIUMVan aki fizeti és van aki nem, de olyan is van, aki eltévedt a rendszerben és rosszul járt. Törlesztési moratórium tájékozatlansággal fűszerezve.

A március 18-án életbe lépett hitelmoratóriummal Magyarországon eddig mintegy 1.6 millió ember élt. Ők azóta nem fizetnek sem autó, sem lakáshitelt. Természetesen többen vannak azok, akik azóta is rendszeresen fizetnek. Na meg olyanok is akadnak, akik valahogy eltévedtek a rendszerben és ráfizettek.

Hogy miként lehet eltévedni egy olyan rendszerben, ahol elvileg semmit sem kell tennie a fogyasztónak – ez valóban érdekes kérdés. A Panaszkönyv eheti adásában egy ilyen eset is helyet kapott.

MÁJKRÉMEKKenőmájas, májkrém, parasztmájas vagy májpástétom. Melyik jó és melyik ehetetlen a bolti készítmények közül? Májkrém-teszt Panaszkönyv módra.

Uborkával, ketchuppal, vajjal vagy anélkül. Szerintem mindenki ismeri, és valószínűleg sokan szeretik is a májkrémet. Hogy melyik termék igazán finom és jó minőségű – ennek megítélését most is szakértőkre bíztunk.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!