2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Terítéken a magyarok legkedveltebb desszertje

A Panaszkönyv eheti adásából kiderült, hogy mi történt a rendszerváltás utáni első pláza épületével, vettük, ettük és kritizáltuk a legkedveltebb desszertünket, a Túró Rudit, és lehúzós cégeket valamint figyelmetlen cégvezetőket mutattunk be.

  • Panaszkönyv: Terítéken a magyarok legkedveltebb desszertje

PLÁZA – többségi és kisebbségi tulajdonosok, üresen álló üzlethelységek, perek, viták és tisztázatlan erőviszonyok. Mi történt a rendszerváltás utáni első pláza épületével?

Egy csaknem 20 évvel ezelőtt kezdődött történettel indítjuk az új évet. Történt ugyanis, hogy a rendszerváltás után megépített első plázák egyikében azóta is tisztázatlan erőviszonyok uralkodnak: az üzletek többsége ma már nem működik, folyik a pereskedés a tulajdonosok között, és a történetnek egyelőre nem látni a végét. Az Arzenál Pláza kisebbségi tulajdonosai keresték meg a Panaszkönyvet.

AZ IGAZI? – pöttyös, kockás, natúr vagy update. Terítéken a magyarok legkedveltebb desszertje, a Túró Rudi. Melyik az igazi, és melyik a legsilányabb? Vettük, kóstoltuk, kritizáltuk.

A Túró Rudi igazi magyar különlegesség, ami iránt mindenki kellemes, nosztalgikus érzéseket táplál. Meglehetősen régóta tart a vita arról, hogy melyik az igazán finom. Abban, amiben a csoki a dominánsabb vagy éppen a túrón van a hangsúly? Egyáltalán mit várunk el ettől az édességtől? Következzen a nagy Túró Rudi teszt, Panaszkönyv módra.

TELEFONKÖNYV – számlának látszó szerződés, kéretlen szolgáltatás, megszűnő és átalakuló lehúzós cégek. Megmutatjuk hogyan verik át a figyelmetlen cégvezetőket.

Évek óta küzdenek a hatóságok az úgynevezett telefonkönyves csalókkal. Ennek ellenére a folyton újra-alakuló, átverésre specializálódott cégeknek mindig sikerül újabb jóhiszemű cégvezetőket behálózniuk. Vigyázzanak, nem minden számlának látszó papírt kell azonnal befizetni.

A teljes adás: 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!