2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Nagyító alatt az osztrák - szlovák - magyar termékek

A Panaszkönyv első részében megnéztük van-e különbség az osztrák, a szlovák és a magyar termékek között? A teszt után az iskolai igazolt hiányzások kerültek nagyító alá.

  • Panaszkönyv: Nagyító alatt az osztrák - szlovák - magyar termékek

BEVÁSÁRLÁS – Bécs, Pozsony, Budapest. Van különbség az osztrák, a szlovák és a magyar termékek között? Utaztunk, vásároltunk, összehasonlítottunk és meglepődtünk.

Néhány évvel ezelőtt európai szintű ügy volt, hogy az ugyanolyan csomagolású és márkájú termékek más minőségűek a kontinens nyugati és keleti részén. A V4 országai közösen léptek fel a jelenség ellen. Mi most Ausztriában, Szlovákiában és idehaza vettünk dolgokat - máris mutatjuk milyen eredménnyel, következik a Panaszkönyv nagy bevásárló-körútjának első része.

IGAZOLT HIÁNYZÁS – Viták, eltérő iskolai gyakorlatok, igazolt és igazoltatlan hiányzások. Hány napot igazolhat a szülő egy tanévben, és honnan ered a 3 napos szabály?

Évtizedes hazai gyakorlat, hogy a szülők félévente 3 napnyi hiányzást igazolhatnak iskolás gyerekeiknek, a többi hiányzásra orvosi igazolást kell vinni. Hogy miért éppen három nap, kinek mekkora többlet terhet jelent ez a szabály, és ki változtathatna szívesen ezen, nos ennek jártunk utána.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!