Készítik sertésből, marhából, csirkehúsból, és még ki tudja, hogy mi minden kerül abba a húskészítménybe, amit mi, magyarok virslinek ismerünk. Mert a juhbélbe, vagy műanyagba töltött rózsaszín pépes masszának, amit végül is megeszünk 200 éves múltja, története van. De mitől lesz finom, roppanós a virsli, és melyik az igazi, a füstölt, vagy a sajttal töltött? A Panaszkönyvben most ennek jártunk utána, állandó szakértőnk, Csíki Sándor segítségével.
Koccintás
Bővülő választék, javuló minőség? Milyen az idei pezsgőkínálat, melyik itallal köszöntsük az új évet?
Tűzijáték
Szigorú szabályok, gondos és gondatlan felhasználók. Mit kell a tűzijátékvásárlásnál figyelembe venni, hogy a nagy durrantást sérülésmentesen élvezhessük?
Teljes adás:
Hír TV