2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Milyen a jó szárazkolbász?

A Hír TV fogyasztóvédelmi magazinja három témával foglalkozott: a műsor első részében tesztelte a szárazkolbászokat, pontosan nyolc féle került az asztalra, utánajárt mire kell vigyázni, ha életbiztosítást kötünk és végül a társasházakban élők kötelezettségeivel is foglalkozott.

  • Panaszkönyv: Milyen a jó szárazkolbász?

KOLBÁSZOK – ízek, állagok és textúrák. Mitől lesz finom egy szárazkolbász? Terítéken a hazai kínálat a silány minőségtől az ehető kategóriáig.

Mi magyarok a kolbászt nemcsak a paprikás vagy a rakott krumpliba és a lecsóba tesszük szívesen, hanem magában is szívesen fogyasztjuk - mondjuk friss kenyérrel. És ugyan legtöbbünk számára a friss házi kolbász az igazi, mi most mégis arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon a boltokban milyen minőségű szárazkolbászt lehet kapni?

ÉLETBIZTOSÍTÁS –kockázati életbiztosítás ami semmit nem fizet a végén? Milyen okokra hivatkozhat a biztosító, mikor jogos és mikor jogtalan a kifizetés elutasítása?

Kockázati életbiztosítást azért szoktak kötni az emberek, hogy haláleset, baleset vagy súlyos betegség esetén a biztosító segítsen a családnak az anyagi problémák enyhítésében. De mi van akkor, ha a biztosítás megkötésekor valaki nem volt elég körültekintő, és egy apróság miatt nem fizet a biztosító? A Panaszkönyv egyik nézője fordult hozzánk panasszal, mi pedig megpróbáltuk kideríteni, hogy kinek van igaza.

KÖZÖS? – házfelújítás, szigetelés, egyetértő és egyet nem értő lakók. Mikor vitatható egy közösség döntése és mikor lesz kötelező érvényű az összes tulajdonosra nézve?

A demokráciáról szokták azt mondani, hogy a legrosszabb kormányzási forma – de senki nem talált még ki jobbat. Nos, ez valahogy így igaz a társasházi életre is. Ha a lakók többsége például megszavaz egy felújítást, akkor annak költségeibe azoknak is be kell szállniuk, akik ellene voltak. Egy tipikus társasházi történettel zárjuk a mai műsort.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!