2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Köddé vált a lakáspiac „Rolls-Royce"-a

Jobban mos-e az Ausztriában vásárolt mosópor? Túléli-e a Thomas Cook csődjét a magyar Neckermann Utazási Iroda? És páratlan ajánlatok, hiányos szerződések, valamint átvert lakásvásárlók a Hír TV Panaszkönyv című műsorában.

  • Panaszkönyv: Köddé vált a lakáspiac „Rolls-Royce

BEVÁSÁRLÁS – Más összetétel, ugyanolyan termék. Kettős minőség, azonos csomagolásban? Városi legendák és valós különbségek. Panaszkönyvben a három országot átfogó bevásárlókörutunk utolsó epizódja.

Néhány héttel ezelőtt autóba ültünk, és közép-európai bevásárló-körútra indultunk. Bécsben, Pozsonyban és Budapesten vásároltuk meg ugyanazon gyártók ugyanazon termékeit. Arra voltunk kíváncsiak, hogy valóban van-e minőségbeli különbség az osztrák, a szlovák és a magyar termékek között? Most az összehasonlítás utolsó része következik, amelyből ezúttal megtudhatják, hogy más összetevői vannak-e az öblítőknek, és valóban szebben mos-e az osztrák mosószer mint a magyar.

NECKERMANN – Csődbe ment brit anyacég, és nyereséges magyar leányvállalat. Túléli-e a Thomas Cook csődjét a magyar Neckermann Utazási Iroda?

A brit Thomas Cook utazási iroda régóta gazdasági nehézségekkel küszködött, majd egy hónappal ezelőtt csődöt jelentett. A cégnek saját szállodalánca, 94 repülőgépe és jó néhány leányvállalata is van, ezek közül az egyik a Neckermann utazási iroda. A magyar cég nem dőlt be, sőt, évek óta nyereségesen működik. Ők most is azon dolgoznak, hogy megtartsák az ügyfeleiket, és azt, ami ebben a szakmában is a legfontosabb: a bizalmat.

LAKÁSVÁSÁRLÁS – Páratlan ajánlatok, hiányos szerződések, és átvert ügyfelek. Hogyan válik köddé a lakáspiac Rolls-Royce-a és miben hibáznak a képekkel elkápráztatott vásárlók?

Luxus helyett milliós beetetés, lakás helyett rohanás az elveszett pénz után. A zuglói ingatlanokkal foglalkozó cég korábban azzal került be a Panaszkönyvbe, hogy eladott lakások szerződéseit bontotta fel vis maior-ra hivatkozva, jelentősen megkárosítva a vásárlókat. Most egy újabb trükkjüket mutatjuk be.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!