2020. február 19.,
szerda, Zsuzsanna napja

Panaszkönyv: Javultak a gyermekfogrémek a korábbi évekhez képest

2019. augusztus 24., szombat 20:37

Vásárlóként természetesnek gondolnánk, hogy a gyerekeknek készült termékek kiemelt gondossággal készülnek, és sokkal tisztább alapanyagokat tartalmaznak, mint a felnőtteknek szánt holmik. Gyermekfogkrém-tesztünkből kiderül, vajon mennyire igaz ez a megállapítás

Az online vásárlásnak rengeteg előnye van, így nem is csoda, hogy olyan sokan szeretnek webshopról rendelni. Azonban mielőtt virtuális kosarunkba tennénk a kiszemelt árut, nem árt arról is tájékozódni, hogy megbízható oldalon járunk-e? Vannak ugyanis olyan webáruházak, amelyekkel az utólagos pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez egyszerűen lehetetlen felvenni a kapcsolatot.

Az építkezések szinte minden esetben felvetnek fogyasztóvédelmi problémákat. Most egy egészen extrém esettel foglalkozunk, afféle tipikus állatorvosi lóval. Megmutatjuk, hogy a magukat építési vállalkozóknak kiadó csalók hogyan szednek rá jóhiszemű, idős embereket, és hogyan alakul ki az a helyzet, hogy végül a tervezettnél sokkal több pénzért semmi sem készül el a vállalt munkák közül.

HírTV