2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Elcsúszó ingatlanberuházások, mit tehet a vevő?

A Hír TV fogyasztóvédelmi magazinjában, a Panaszkönyvben teszteljük a popsitörlőket, megvizsgáljuk egy kutyatámadás hátterét és az elcsúszó ingatlanberuházásokról is szót ejtünk.

  • Panaszkönyv: Elcsúszó ingatlanberuházások, mit tehet a vevő?

POPSITÖRLŐK – Bőrvédő, gyengéd, friss vagy szenzitív? Hatékony és nem kívánatos anyagok a baba popsitörlőkben. Töröljük vagy ne töröljük – ez volt a kérdés.

A babák bőre jóval érzékenyebb a felnőttekénél, ezért kiemelt gondoskodást igényel, és minden bizonnyal a gyártók is fokozottan figyelnek a babatermékekben használt anyagokra - gondolhatnánk. De vajon valóban így van? Most következő összeállításunkban ennek jártunk utána. Mutatjuk mi van a termékekben.

KUTYAHARAPÁS – Rossz mozdulat, alkoholos befolyásoltság és tartós munkaképtelenség. Harci kutyák vagy harcias gazdák? Mi áll a kutyatámadások hátterében?

Nem a kutya fajtának tulajdonítható a támadások többsége, hanem az ember hibájának – mondják a hozzáértők. Ebből következik a kérdés, hogy egyáltalán létezik-e olyan, hogy harci kutya, vagy inkább harcias gazdák vannak? A következő összeállításunkban egy kutyatámadás körülményeinek jártunk utána.

LAKÁSVÁSÁRLÁS - Szerződések, határidők, engedélyek és egy megépült, de mégsem átvehető lakás. Panaszkönyvben az elcsúszó ingatlanberuházások és a szerencsés, de mégis rosszul járó lakásvásárló.

Az építőipar tele van olyan történetekkel, hogy egy-egy ingatlan nem készül el határidőre, és akár egy évet is csúszik az átadás a tervezetthez képest. De mi történik akkor, ha valaki elveszíti a türelmét, és inkább kiszállna az egészből? Nos, a vevő általában így is úgy is rosszul jár. Ha nem száll ki azért, mert hosszú időn keresztül meg kell oldania a lakhatását, ha kiszáll azért, mert időközben a befektetett pénze sokkal kevesebbet ér a lakáspiacon.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!