2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Panaszkönyv

Panaszkönyv: Az igazán jó kávé titka

  • Panaszkönyv: Az igazán jó kávé titka

Lassan itt a nyár. Reggel egy jó kávéval kiülni a napsütötte erkélyre, egész napra jó hangulatot teremthet. De milyen a jó kávé? Melyik a legjobb minőségű az egyre népszerűbb kapszulás változatok közül? Bevásároltunk, majd az egyik legjobb és legőszintébb baristához vittük a termékeket.

A betegségektől való félelem sok meggondolatlan döntést eredményez. Olykor még azokat a fogyasztókat is átverik, akikkel korábban ilyesmi soha nem fordult elő. Nem lehet elégszer hangsúlyozni: ne dőljünk be a jól hangzó reklámoknak - csodaszerek nincsenek. Sem a koronavírussal, sem más kórokozókkal szemben.

Nagyobb háztartási gépeket nem minden nap vásárolunk, így szeretjük, ha a kinézett és drága termék a funkciójának megfelelően működik. Így volt ezzel az a nézőnk is, aki végső elkeseredésében hozzánk fordult segítségért. Következett a hűtés helyetti éjszakai riasztás, a termékcsere helyetti javítgatás és a végtelenbe nyúló reklamálás története.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!