2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A használtautó-vásárlás rengeteg buktatót rejthet

Radler. Bodzás, meggyes, citromos. Panaszkönyvben az ízesített sörök, alkoholos és alkoholmentes változatban is. Autó. Rejtett hibák, csalódott vásárló, kezeit széttáró kereskedő. Mire érdemes figyelni, ha nem akarunk kellemetlen meglepetést egy használt autó megvásárlása után? Kizárólagosság. Vita eladó és ingatlanközvetítő között. Kit, mire jogosít a szerződés, és hogyan lehet kiszállni belőle? Panaszkönyvben a liftező árú lakás története. Ezek voltak a Panaszkönyv témái.

  • Panaszkönyv: A használtautó-vásárlás rengeteg buktatót rejthet

A boltok polcain egymást érik a különféle citromos sörök, amelyek nyáron hűsítőként és frissítőként is jó szolgálatot tesznek. A köznyelv ezeket a termékeket nevezi kamusörnek, esetleg kislányüdítőnek, a népszerűségük azonban vitathatatlan. Mi 9 különböző citromos sört vásároltunk meg, és vittünk el szakértőinkhez. Megmutattuk: mit gondolnak ők ezekről a készítményekről.

Az emberek nagyobbik részénél az autóvásárlás a második legnagyobb befektetés az ingatlanvétel után - már csak ezért sem engedhetjük meg magunknak, hogy könnyelműen döntsünk. Százezres, akár milliós tételeket veszíthet el az, aki nem fontolja meg alaposan a választást, és nem nézi meg elég tüzetesen a kiszemelt járművet. A használtautó-vásárlás ugyanis rengeteg buktatót rejthet, a garancia érvényesítése pedig egyáltalán nem egyszerű.

Ha egy ingatlan eladásakor közvetítő segítségét vesszük igénybe, a megállapodás aláírása előtt nem árt ellenőrizni, hogy mire kötünk valójában szerződést. Ebből ugyanis létezik kizárólagos és úgynevezett fél-kizárólagos is. Egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket választjuk, eladáskor ugyanis több százezer forintunk múlhat egy rossz döntésen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!