2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Paletta

Paletta: Visszatér Erox Martini

10 év után új dalt adott ki Erox Martini. A latinos nyári sláger hat éven át készült, többek között az énekes magánéleti küzdelmei miatt is kellett ilyen sokat várni a dalra. De Erox azt is elárulta, hogy játékfilm készül majd életéről. Részletek a Palettában.

Hamarosan elstartol a KLASSZ A PARTON fesztivál, azaz a nyáresti koncertek Érdi Tamás zongoraművésszel és barátaival. A klasszikus zenei fesztivált 2015-ben a Liszt Ferenc-díjas zongoraművész alapította, aki emberi és művészi példát mutat a fiataloknak, hiszen látáshiánya ellenére az élvonalbeli zongoristák között tartják számon. A stúdióban a fesztivál producere – aki egyben Érdi Tamás édesanyja – É. Szabó Márta beszélt a részletekről.

És 40 év feletti modelleket kíván foglalkoztatni egy új hazai modellügynökség. A stúdióban Szabó Gabi, rádiós műsorvezető, aki egy riportja révén maga is modellnek állt, valamint a modellügynökség ügyvezetője, Ilkaházi Júlia, aki elárulta, honnan jött az ötlet a kezdeményezésre.

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!