2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Paletta: Újabb dallal köszönti a tavaszt a Unique

2020. március 3., kedd 18:50

IDEJE ELHINNED! – KONFERENCIA ÉS EVANGELIZÁCIÓ NICKY CRUZZAL

San Juan-ban született, Puerto Rico-ban 17 testvérével élt, de a szülei New Yorkba küldték, hogy a bátyjával éljen, de a testvére nem foglalkozott vele és utcai verekedésbe keveredett, ami után napokig eszméletlen volt, így indult Nicky Cruz élete. Március 6-7-én Földesi Tamás és Németi Zsolt főszervezésében pedig Magyarországon tart előadást.

HÁTTÉRBŐL A FÉNYBE - SZUPERPRODUKCIÓVAL RUKKOLTAK ELŐ A SZTÁROK KEDVENC DALSZERZŐI

Éger L. László, előadó, dalszerző, szövegíró elmondta, a szövegírást továbbra sem tervezik abbahagyni, de a LeslieDavidson formációval többre vágytak, ezért indították el a produkciót.

Szabó Dave, jazz zongorista, előadóművész hozzátette a banda széles spektrumon gondolkozik a műfajt illetően, de minden zenéjük brit poprock ízű lesz.

MEGJELENT A UNIQUE EGYÜTTES LEGÚJABB DALA A MADÁRKA

Völgyesi Gabi, az Unique énekese elmondta a legújabb daluk már régen megíródott, de nem állt készen arra, hogy kijöjjenek nyilvánosan a dallal, hiszen eleinte nem is tetszett nekik.

Kovacsics Ádám, a zenekar zeneszerzője és dalszövegírója hozzátette, hogy ez a dal a mai Unique-ot jobban idézi, mint a régit, így jó döntésnek tartja, hogy vártak a dal kihozatalával.

Teljes adás: 

HírTV