2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Új ifjúsági darab a Turay Ida Színházban

Egy prózai előadás a rendező szemével, egy unikális koncert, valamint a Rackák világa is megelevenedik itt, a csütörtöki Palettában.

  • Paletta: Új ifjúsági darab a Turay Ida Színházban

Kincskereső kisködmön- Új bemutató a Turay Ida Színházban

Ifjúsági prózai előadásra készülnek a Turay Ida Színház művészei – mondta el műsorunkban Sztárek Andrea színművész, rendező. A Kincskereső kisködmön bemutatója december 12-én lesz.  A főhős a kis Gergő, akinek a világra való rácsodálkozása, töprengései, az álombeli tündérek, vajákos öregek, a gyöngéd és bölcs szülők, a kudarcok és felismerések irányítják az életét. Lassan megtanulja, megérti a kimondatlan tanítást, hogy a varázstündér, amely az életet széppé és boldoggá teszi, a becsület és a szeretet.

Nagyzenekari koncertre készül a Unique együttes

A tavaly megrendezett 20. jubileumi koncert után az electropop zenét játszó Unique együttes, élén Völgyesi Gabival, novemberben 29-én ismét a MOMKult-ban koncertezik. Az együttes, most először, nagyzenekari kísérettel lép fel. Egyedülálló módon tizenkét zenész lesz a színpadon: az elektronikus zenét játszó Unique vonósokkal, fúvósokkal egészül ki. A nem mindennapi koncert részleteiről Völgyesi Gabi, énekes és Kovacsics Ádám zeneszerző, dalszövegíró árult el részleteket.

„Áldás, Rockandroll” – Megjelent Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák új lemeze

„Áldás, Rockandroll” címmel megjelent a Rackajam új lemeze, amely azokat a népzenei átdolgozásokat tartalmazza, amiket oly nagy szeretettel fogadott a közönség az elmúlt években. Az egyik legjobb magyar prímás kilép az autentikából, az egyik legjobb amerikai gitáros pedig totál belép a magyar zenei kultúrába. Teszik ezt mindketten a legnagyobb természetes eleganciával. A bemutató koncert november 15-én lesz a Fonóban. Ferenczi György Máté Péter-díjas szájharmonika művészt és énekest kérdezte az új lemezről Szani Roland, műsorvezető.

A teljes műsort itt tekinthetik meg:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!