2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Paletta: Új dallal ad erőt a túléléshez Vizy Márton

Hír TV

2020. szeptember 2., szerda 13:50

A Paletta vendégei Pöltl Ákos, a Safe House Training System szakmai vezetője, Vizy Márton zeneszerző, Kautzky Armand Jászai Mari-díjas színművész és Pfeiffer Gyula, a Budapesti Operettszínház főzeneigazgatója voltak.

Kutatás készült – mit csinálnak a tinik valójában a közösségi médiában?

„Nemrég készítettek egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy valóban mi is történhet, gyakorlatilag amiről mi szülők nem tudunk. Nagyon elkeserítő volt a tapasztalat?”

-          kérdezte a műsorvezető.

„Inkább azt mondanám, hogy szükséges a gyerekekkel beszélni és szükséges egy kicsit belelátni a világukba, mert mindenkinek van egy elképzelése saját magából kiindulva. Mi felnőttek, amit csinálunk a neten, annak kapcsán elképzeljük, hogy a gyerek mit csinálhat és az nem áll köszönőviszonyban sem egymással.(…)”

-          válaszolta Pöltl Ákos.

 

Új dallal ad erőt a túléléshez Vizy Márton

„Szokatlan szerepben tűnik fel Vizy Márton legújabb dalában Kautzky Armand. (…) Én azt gondoltam, hogy valami nagyon hirtelen nagy dobásra készülünk. Lábakat látunk tulajdonképpen végig ebben a klipben. Miről szól ez?”

-          tette fel a kérdést Turda Adrienn.

„Arni nem csak a hangjával tud nagyot alakítani, hanem a lábával is. A viccet félretéve, igazából ennek az egész járványügyi helyzetnek a végére vagy közepére - ki-ki hogy értelmezi - készült ez a dal. Tulajdonképpen az útkeresést, azt fejezi ki.(…)”

-          mondta Vizy Márton.

 

Liszt Ferenc-díjat kapott Pfeiffer Gyula karmester

„Mit jelent az ember életében az, amikor kap egy ilyen jeles díjat? Hova kerül ez, ha mondhatjuk így?”

-          kérdezte Turda Adrienn.

„Rendkívül jólesett és borzasztó nagy felelősséggel jár, mert a díj az kötelez. Tehát, amit eddig próbáltam lelkiismeretesen csinálni, azt most még nagyobb odaadással kell művelni.”

felelte Pfeiffer Gyula.

Hír TV