2019. augusztus 25.,
vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Paletta: Több ezer diák énekel együtt a Nemzeti Összetartozás Napján

Hír TV

2019. június 3., hétfő 18:55

A Hír TV Paletta műsorában Szarka Tamás mesélt az idei Nemzeti Összetartozás Napjáról, az eseményen diákok ezrei énekelnek majd együtt, jön a hatodik VisegRock fesztivál és K-1 versenyzők tartottak élménybeszámolót a küzdősport gáláról.

Június 4-e az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulója, 2010 óta pedig a Nemzeti Összetartozás Napja. Az idén ezen a napon 11 órától Szarka Tamás több ezer diákkal énekli majd el a Kézfogás dalát és a Himnuszt a Kossuth téren. Az eseményről részletesebben Szarka Tamás, Kossuth-díjas énekes, zenész, zeneszerző beszélt a Palettában.

Immár hatodszor rendezik meg a VisegRock fesztivált. A kétnapos rangos eseményen a jól megszokott minőségi kínálat várja az érdeklődőket. Hogy pontosan kik és mely fellépők, arról többet megtudhattunk Anda Bálint főszervezőtől, és a stúdióban vendégünk volt a fesztivál egyik fellépője, Deák Bill Gyula énekes is.

A sportrovatunkban pedig többet megtudhattunk arról, hogy ismét megrendezték Budapesten a K-1 küzdősport gálát a Madárfészek Akadémia arénájában. A megmérettetésen a régió legjobb harcosai szálltak ringbe. A stúdióban Bereczki Dominik K-1 versenyző és Nagy Balázs K-1 edző, szervező.

Hír TV