2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

A közvetítő

Következik:

Híradó 11:55

Paletta

Paletta: Templomkerti Esték - a stúdióban Varga Miklós

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Templomkerti Esték című kulturális és jótékonysági rendezvénysorozatot. Az estek célja a szórakoztatás mellett, hogy az adományokból befolyt összeget a Máriaremetei Bazilika javára fordítsák. Az idei nyitóeseményen a Sasvári és a Varga család lép fel. A stúdióban Varga Miklóst kérdeztük a részletekről.

  • Paletta: Templomkerti Esték - a stúdióban Varga Miklós

Elkészült az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ a Liget Budapest Projekt keretében. Az épületegyüttesben több mint 300 ezer műtárgynak megőrzésére és tudományos kutatására lesz lehetőség. Az Európában is egyedülálló világszínvonalú háttérbázis felszereléséről és korszerűségéről Sághi Attila, a Liget Budapest Projekt megvalósításáért felelős műszaki vezérigazgató-helyettese beszélt.

És a honvédelem napja alkalmából rendez látványos haditechnikai és légi bemutatót a Magyar Honvédség május 18-19-én, a budaörsi repülőtéren. A rendezvényről és általában a hivatásos katonalétről Takács Attila dandártábornok, a szárazföldi haderőnem főszemlélője beszélt.

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!