2019. október 17.,
csütörtök, Hedvig napja

Paletta: Tábor a fogvatartottak gyermekeinek

2019. július 4., csütörtök 14:54

Művészeti tábort hoztak létre Balassagyarmaton, ahová a börtönben lévő szülők gyermekeit és hasonló sorsú erdélyi gyermekeket várják.

Művészeti tábort hoztak létre Balassagyarmaton, ahová börtönben lévő szülők gyermekeit és hasonló sorsú erdélyi gyermekeket (a Szent Ferenc Alapítvány által gondozott gyerekeket) várják. A táborban olyan értékeket szeretnének átadni a fiatalok részére, amik pozitív példát, kapaszkodót adhatnak nekik a mindennapi életben való pozitív eligazodáshoz. A stúdióban a komolyzenei programot vezető Várnagy Andrea zongoraművész beszélt a részletekről. A tábor megvalósítását egyébként támogatni is lehet: a 11741017-20040022 számlaszámra várják az adományokat.

Tizedik alkalommal rendezik meg a Bujtor István Filmfesztivált! A rendezvény célja, hogy emléket állítsanak Bujtor István Balázs Béla-díjas színművész, rendező szellemi örökségének. A fesztiválra még várják a filmesek jelentkezését! A részletekről Lutter Imre előadóművészt, a fesztivál főszervezőjét kérdeztük.

És idén sem maradhat el az EFOTT, azaz az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója! A stúdióban Maszlavér Gábor fesztiváligazgatót kérdeztük a részletekről, de az egyik fellépő együttes, a Cloud9+ énekese, Szivák Zsolt is vendégünk volt a témában.

HírTV