2020. január 18.,
szombat, Piroska napja

Paletta: Szerelmi történet - Zsoldos Imre 100 és Sárosi Katalin emlékest sztárfellépőkkel

Hír TV

2019. augusztus 30., péntek 15:25

A Hír TV Paletta című műsorában Zsoldos Gábor, zenész és Csonka András, színész mesél az emlékest részleteiről Szani Roland műsrovezetőnek.

Borászkodás

Megnézzük, hogy mi újság a kéknyelű, a cabernet és a rizling világában, kicsit elveszünk a borok között Földesi Gyula, a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola igazgatójával.

Életmódváltás

Sport rovatunkban az életmódváltás kerül a középpontba, hiszen új évszak jön ennek megfelelően kicsit érdemes odafigyelni a mozgásra és a táplálkozásra. Mudra Ágnes, többszörös magyar és német bajnok, világbajnoki ezüstérmes bodyfitness versenyző ad néhány megfontolandó tanácsot, hogyan legyünk sikeresek, ha életmódváltásra adjuk a fejünket.

Szerelmi történet

A XX. század egyik legszebb és legismertebb szerelmi történetéről lesz szó. Zsoldos Imre és Sárosi Katalin, gyakorlatilag megtestesítették a magyar könnyűzenét. Zsoldos Imre idén lenne 100 éves, így ezen alkalomból egy emlékesttel emlékeznek meg. A részletekről fiuk Zsoldos Gábor, dobos, zenész és a műsorban részt vevő Csonka András, színész mesél.

Hír TV