2021. 09. 26. Vasárnap Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Paletta

Paletta: Szakmaszimulátor játék 3D-ben, önismereti tréning és generációkutató várja a fiatalokat

Virtuális kalandozás a szakmák világában - a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazó ingyenes pályaválasztási napot tart a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár. A rendhagyó, interaktív, virtuális- és 3D-megoldásokat is alkalmazó pályaválasztási napon a VR-technológiának köszönhetően a virtuális valóságban ki is próbálhatnak a diákok egy-egy szakterületet: például egy virtuális konyhában séfként vagy egy autószerelő műhelyben fényezőként, esetleg magasban dolgozó tetőfedőként. A programról részletesen beszélt Dippold Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárának igazgatója a Hír TV Paletta című műsorában.

Újra a színpadon hazánk egyik legsikeresebb és legsokoldalúbb dalszerző-szövegírója, Johnny K Palmer, méghozzá a Margitszigeti fák című dallal. Ehhez pedig egy olimpikonokkal teli klip is kapcsolódik, amely május 30-án, a dalszerző-szövegíró-énekes születésnapján jelenik meg. A sportrovatban Johnny K. Palmer és Szilágyi Vilmos, testépítő.

A Szabadtéri Színházak Szövetsége hivatalosan is megnyitotta az idei nyári színházi évadot és ismertette a nyári színházak programkínálatát. Az eseményen átadásra került a szövetség által alapított Gedeon József Amfiteátrum díj is, a 2019. évi díjazott pedig: Vidnyánszky Attila. A nyári színházi évadról részletesen Vasvári Csaba, a Szentendrei Teátrum igazgatója és Pócza Zoltán a Szabadtéri Színházak Szövetségének elnöke beszélt a Palettában.

HírTV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!