2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Paletta

Paletta: Szabó Dezső helye a magyar kultúrában

Magyarországon egyedülálló egészségügyi fejlesztésről, őszi szabadtéri edzésről és Szabó Dezsőről is szó volt a mai Palettában.

  • Paletta: Szabó Dezső helye a magyar kultúrában

Egyedülálló egészségügyi fejlesztés Magyarországon

Dr. Deák Pál Ákos, a Semmelweis Egyetem és a Premier Med Egészségügyi-, Oktató- és Kutatóintézet intervenciós radiológusa beszélt azokról az invazív orvosi technikákról, melyek hazánkban még egészen újszerűnek mondhatók. A tevékenység során az orvos nem pusztán megállapít egy diagnózist, amennyiben szükséges, vágás nélküli, radiológiai módszerekkel be is avatkozik.

Szabadtéri edzések hideg időben

Radányi Norbert a Bartendaz hazai alapítója beszélt az őszi szabadtéri edzés jelentőségéről. A téli edzések alapja lehet, mivel a hideg időt képes fokozatosan megszokni a szervezet, alkalmazkodva a fagypont környéki hőmérséklet okozta megterheléshez. A réteges öltözködés és a speciális ruha haszna mellett egyéb tanácsokkal is ellátott minket.

Szabó Dezső helye a magyar kultúrában

Farkas Attila PhD., egyetemi adjunktus, filozófus beszélt Szabó Dezsőről. A két világháború közti időszak egyik legjelentősebb írója a ’80-as évek óta tananyag a közoktatásban. Életéről, munkásságáról, jelentőségéről konferenciát szerveznek. Dr. Kocsis Miklós, az MMA MMKI igazgatója beszélt az október 28-tól 29-ig a Pesti Vigadóban lévő konferencia ötletéről.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!