2020. július 8.,
szerda, Ellák napja

Paletta: Sikertippek fiatalok tízezreinek

Hír TV

2019. november 18., hétfő 18:44

Kulturális magazinműsorunkban ezúttal kicsit elvesztünk a fiatal vállalkozók és az innováció világában, majd magyar csodalovak kerültek szóba, végül pedig bemutattuk a Fatal Error nevű zenekar legújabb videoklipjét.

12. alkalommal rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét

A Fiatal Vállalkozók Hete idén az innovációt állítja a középpontba. Kovács Patrik a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének alapító elnöke műsorunkban elmondta, egy fiatal rengeteg újítást hozhat, amellyel jobb, ügyesebb, szebb lehet a vállalkozása. A nagyszabású rendezvénysorozatot szervező FIVOSZ erre fűzi fel a tematikáját, hogy olyan sikertippeket, trükköket tudjanak megmutatni fiatalok tízezreinek Magyarországon, amivel jobban a kezükbe tudják venni a sorsukat, a karrierjüket. A Fiatal Vállalkozók Hetét Budapesten a Bálnában, valamint további hat városban szervezik meg november 18-tól 22-ig.

Nancho az új magyar csodaló

Nancho, a négyéves angol telivér a Group 1-es besorolású versenyben győzött Münchenben 2400 méteren – tájékoztatott Pécsi István a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatója. Overdose egy évtizeddel ezelőtti sikerei óta ilyen magas szinten még nem versenyzett magyar tréningből telivér. Nancho mostani győzelmével nem csak elérte Overdose eredményét, de túl is szárnyalta azt. A magyar csodaló értéke jelenleg egymillió euró körül van, a szakértő szerint ezek a lovak 5-6 éves korukig tudnak a csúcson maradni, de vannak, amelyek tovább is eredményesek.

A Fatal Error vadonatúj klipje a „Néma”

A Fatal Error zenekar 2011-ben alakult, legújabb videoklipjük egy megtörtént szituáció alapján született. „A Néma” című dal a korábban megjelent, ” A Dal” idei szériájából is ismert „Kulcs” című dalra reflektál – mondta el a műsorban Balázs Mihály zenekarvezető. Az új videoklip egy párkapcsolati trauma feldolgozásáról, a továbblépésről szól.

Teljes műsor: 

Hír TV