2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Paletta

Paletta: Segítséget nyújtó alkalmazás az öngyilkosságok megelőzésére

Az öngyilkosságok megelőzésére hozott létre egy mobilapplikációt a Péterfy Sándor Utcai Kórház krízisosztálya, a Magidom zenekar különleges koncerttel készül, és egy, a Siklósi Várat népszerűsítő videót készítettek. Ezekről beszélt Szani Roland műsorvezető vendégeivel a Palettában.

  • Paletta: Segítséget nyújtó alkalmazás az öngyilkosságok megelőzésére

Lelkisos mobilapplikáció

„Szeretnénk egy lelkisos mobilapplikációt fejleszteni, mert nagyon nehéz segítséget kérni az öngyilkossági gondolatokkal küzdőknek, és akik lelki krízisben vannak. Azt gondoljuk, hogy egyébként is szemérmesek az emberek ebben meg tényleg egy olyan stigma is övezi a mentális zavarokat, illetve azokat a gondolatokat, hogy lehet egyáltalán ilyen gondolatoktól szenvedni, hogy talán jobban és előbb kérnek segítséget, hogy letöltenek a mobiltelefonjukra egy segítséget, és így tényleg a zsebben tud lenni egy olyan iránytű, ami segíti ezeket az embereket, hogy eljussanak a megfelelő szakmai segítséghez.”

-          mondta a műsorban Hajduska-Dér Noémi, a Péterfy Sándor Utcai Kórház klinikai szakpszichológus.

Tavaszindító feszültségoldásra készül a Magidom zenekar

„Egy elég komoly koncerttel készülünk abból a szempontból, hogy most egy hosszabb, másfél órás anyaggal készültünk a koncertre. Egyedi látványvilág lesz plusz vizuállal, hangtechnikával és fénytechnikával, úgyhogy nagyon egzotikus, különleges Magidom-koncertre lehet majd számítani.”

-          mesélte Bajnok Balázs gitáros.

Hatalmas siker a Siklósi Várat népszerűsítő videó

„Tudatos volt a stílusválasztás is. És ez azért volt, mert a Siklósi Vár azon magyarországi várak közül az egyik, – szám szerint 18 ilyen van – amely képes arra, hogy önfenntartó legyen. Küzdünk ezért, és ezért aztán minél több turistára van szükség ahhoz, hogy a mi Délvidékünkre lelátogassanak – mondják ugye, hogy Budapest tele van a turistákkal, hát nálunk még van hely.”

-          mesélte Szentgyörgyváry Péter, a Siklósi Vár várkapitánya.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!