2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Paletta

Paletta: Rock-kocsmát nyit Budapesten Takáts Tamás

Hol és mikor ad koncertet a Takáts Tamás Blues Band, mivel várják az érdeklődőket a Magyar Hegedű Ünnepén és egy 30 éve működő menhely mindennapjaiba is belátást kapunk a csütörtöki Palettában a Hír TV-n.

  • Paletta: Rock-kocsmát nyit Budapesten Takáts Tamás

No nem a klasszikus értelemben, de egy estére egy hatalmas rock-kocsmává alakul a Barba Negra Track, ugyanis ott ad koncertet június 13-án a Takáts Tamás Blues Band. A zenekar frontembere, aki nem lehet más, mint Takáts Tamás, erről és nyári terveikről beszélt a Palettában.

A Magyar Hegedű Ünnepe – ezzel a címmel indul útjára június 8-án az a kétnapos rendezvény, amelyen koncertekkel, hangszerkiállítással és hangszerbemutatóval várják az érdeklődőket. A stúdióban az esemény ötletgazdája Szecsődi Ferenc, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész.

Harminc éve fogad be megunt, elkóborolt, gazdátlan állatokat a XXII. kerületben működő Herosz állatotthon. A menhelyen kutyákon és macskákon kívül élnek madarak, teknősök, kígyók, birkák, kecskék, rágcsálók és nyulak is. Az utóbbi időben azonban az állatotthon veszélybe került, mert egyre kevesebb összeg folyt be az adók egy százalékából. A környékbeliek viszont összefogtak és az önkormányzat is segített, így az intézményt nem kellett bezárni, az állatokat is sikerült megmenteni. Minderről részletesen Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere és Szekeres Gábor a HEROSZ Állatotthon telepvezetője beszélt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!