2021. január 27.,
szerda, Angelika napja

Paletta: Rendhagyó zenei videómegosztó az Óbudai Danubia Zenekar új felülete

Hír TV

2021. január 13., szerda 14:50

Rendhagyó zenei videómegosztó az Óbudai Danubia Zenekar új felülete. Hámori Máté, az Óbudai Danubia Zenekar művészeti vezetője mondta el, hogy jött létre az online koncertterem, mely repertoárjából mindenki kedve szerint válogathat. Az egyes zenei kategóriákat megjelenítve, hívószavak segítségével kereshetnek kedvükre a zenekedvelők, akár akkor is, ha konkrét zeneszámot nem tudnának mondani fejből és egyszerűen csak zenét szeretnénk hallgatni.

Hazafias balladával jelentkezik a Magyar Honvédség Központi Zenekara

A Magyar Honvédség Központi Zenekara egy hazafias balladával jelentkezik. Ballada a hazámról című zenei összeállítást született a 100 éves trianoni évfordulóra Pánczél Kristóf zongoraművész, Erdő Zoltán tárogatóművész és Ress Hajnalka előadóművész együttműködésében. Csizmadia Zsolt ezredes, a Magyar Honvédség Központi Zenekarának főkarmestere is segített a hazafias érzetű videoklip és a zeneművek harmóniájának megalkotásban.

Szórakoztató videoklippel köszönti az új évet a Zorall

Szórakoztató videoklippel köszönti az új évet a Zorall. Lévai-Hangyássy László producer, zenekarvezető és Koroknai Árpád énekes beszélt a legújabb klip létrejöttéről, mely a korábbiakhoz és az együttes stílusához hűen, a ’70-es, ’80-as, esetleg ’90-es évek pop és soft rock egyes slágereinek összegyúrásán alapul.

Hír TV