2021. március 6.,
szombat, Leonóra, Inez napja

Paletta: Rajzpályázat a víz világnapjára

2021. február 23., kedd 14:58

A víz világnapja alkalmából Bonaventura Gold Kft. egy rajzpályázatot készített gyerekeknek. Hogy miért most és miért pont a gyerekeknek? Erre a kérdésre Regőczi László, a Bonaventura Gold Kft. ügyvezetője adott választ a Palettában.

A Bonaventura Gold Kft. tapasztalatai alapján a legfiatalabb, alsó tagozatos gyerekek mutatnak leginkább érdeklődést aziránt, hogy miként is palackozzák be az ásványvizet.

A Kft. emiatt szeretné online formában, méltón megünnepelni a víz világnapját, megfelelő módon értékelni és hatékonyan megőrizni az élet alapjául szolgáló legfontosabb kincsünket. A szakemberek most arra kíváncsiak, hogy a gyerekek mit gondolnak a vizeink tisztaságának megőrzéséről, annak fontosságáról, szükségességéről.

A pályaművek idei témája: „A víz, élmény, ami összeköt”

A pandémia miatt idén nem tudjuk megnyitni a gyárkapukat, megfordítottuk a sorrendet, ezért úgy gondoltuk, hogy előrehozzuk a rajzpályázatot és a győzteseknek mutatjuk meg a pandémia végeztével az üzemünket

– mondta el Regőczi László.

Színház határok nélkül – az Udvari Kamaraszínház új kezdeményezése

Két előadás, A fehér szarvas és a Kié ez az ország? című darab megtekintését teszi lehetővé a világhálón a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház februárban. A társulat célja, hogy a határon túli magyarok közül minél többen megismerhessék a magyar történelmet és a közelmúlt sorsdöntő pillanatait. A részletekről Szigeti Réka dramaturg és Andrási Attila, Jászai Mari-díjas író-rendező beszélt a HírTV stúdiójában.

Tűréshatár

Új dallal jelentkezik Péter Szabó Szilvia - az énekesnőt Szani Roland műsorvezető kérdezte a Palettában. 

Teljes adás: