2019. november 16.,
szombat, Ödön napja

Paletta: Radics 20 – Húsz éves a Radics Béla Emléktársaság

Hír TV

2019. október 10., csütörtök 19:00

A csütörtöki Palettában a Vidám kísértetről, a Radics Béla Emléktársaságról és Zoltán Erika nagykoncertjéről esett szó.

Vidám kísértet – Valószerűtlen komédia két részben

Bednai Natália rendezte a Vidám kísértet című angol vígjátékok, mely egy íróról, annak özvegyéről, két szellemről és még sok másról is szól. A 10 éve működő színház előadásában Pethő Kincső Nóra színész is komoly szerepet kapott. Az ország számos pontján látható mű mellett a filmes szakmáról is mesélt. A darab október 13-án 17 órakor lesz látható a Törekvés Művelődési Központban.

Radics 20 – Húsz éves a Radics Béla Emléktársaság

Török Ádám énekes, zenész beszélt a gitárt fogával is pengetni tudó, tehetséges gitáros Radics Béla Emléktársaságáról és névadójáról. A 20 év eltelte alatt szobrot is kapott, díszpolgárrá avatták, most pedig jön a Radics Béla Emléktársaság jubileumi koncertje. Az esemény a Csili Művelődési Központban lesz október 25-én.

Szerelemre születtem – Zoltán Erika nagykoncert október 18-án a SYMA csarnokban

33 éves zenei pályafutását ünnepli Zoltán Erika énekes. Már fiatalon érdekelte a zongora, a zeneelmélet, az éneklés, a klasszikus balett, a jazzbalett, a néptánc és a társas tánc. 18 éves korában, Szűcs Judit első országos turnéján szerepelhetett. Majd sorban következtek a sikerek, mint például első önálló lemeze. A koncert október 18-án lesz, a SYMA csarnokban.

Hír TV