2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Paletta

Paletta: Puskás Ferenc emléke előtt tisztelegtek Monte-Carlóban

A Hír TV Paletta című műsorának mai témái a bakelit lemezek, a Puskás Ferenc által posztumusz elnyert életműdíj és a prímások hivatása voltak.

LP ritkaságok – 3 kiadvány csak vinil LP formátumban

A bakelit lemez egyfajta reneszánszát éli - a sajtó és a gyűjtők véleménye szerint egyaránt. Kovács László, a Moiras Records Kiadó képviselője beszélt a sokak által ismert és egyre közkedveltebb fekete lemezekről, melyeket legtöbbször csak néhány száz darabban adnak ki. A magyar könnyűzene elfelejtett, ki nem adott vagy méltatlan sorssal kiadott értékeinek összegyűjtéséről mesélt Kovács László.

Puskás Ferenc emléke előtt tisztelegtek Monte-Carlóban

Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője mesélte el élményeit a monte-carlói látogatása kapcsán. A Puskás Ferenc által posztumusz elnyert életműdíjról és annak gálaműsorán történő átadásáról is beszélt. A díjat létrejöttét követően mindössze negyedik alkalommal adták át. Átvétele mellett, a Puskás Intézet egy minikiállítást is kivitt az elegáns hotelbe, ahol maga az átadási ceremónia zajlott.

Koncertre készül ifj. Berki Béla

Ifj. Berki Béla prímás mesélt hivatásáról és az éttermekben, kávéházakban történő zenélés öröméről, műfajának jelentőségéről. Felmenői között szinte kizárólag prímások vannak. Talán ennek is köszönhető, hogy már 5 éves korában komolyzenét és hegedülést tanult, mely azóta is meghatározza mindennapjait.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!