2020. szeptember 24.,
csütörtök, Gellért, Mercédesz napja

Paletta: Premier a Győri Nemzeti Színházban

2020. január 15., szerda 18:55

MEGVÁLASZTOTTÁK PEST MEGYE SZÉPÉT

Először Érd szépeként indult, majd a jelentkezők száma miatt bővíteni kellet, így Pest Megye Szépe lett, az immár harmadik alkalommal megrendezésre került szépségverseny. A 15 döntős lány hónapokon át tartó felkészülés után mérettette meg magát a szintén 15 tagú zsűri előtt. A konzervatív jellegű versenyre a ruhákat az Adry Couture és a Colorado Fashion adta. A versenyről Bada Zoltán versenyigazgató és az idei győztes, Csanálosi-Siklós Vivien beszéltek.

MEGJELENT A THE CARBONFOOLS EGYÜTTES LEGÚJABB LEMEZE

Az együttes hetedik nagylemeze a Carbonsun címet kapta. Mint az a Carbonfools-tól már megszokott leginkább angolnyelvű dalok szerepelnek a lemezen. A zenekar már javában turnézik, két vidéki állomáson, Zalaegerszegen és Törökszentmiklóson már túl vannak, de január 23-án az A38 Hajón adnak lemezbemutató koncertet. Az új lemezről a Carbonfools gitárosa, Gulyás Barna és Fóris-Ferenczi Gábor, énekes beszéltek.

SZÖKTETÉS A SZERÁJBÓL- PREMIER A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZBAN

Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművész, rendező és Szabó Győző, színész beszéltek a Mozart műről. A CoOpera Művészeti Nonprofit Közhasznú Kft. vezetője, Vadász Dániel ötlete volt a Szöktetés a Szerájból című mű bemutatása több városban is. A konstrukcióban a vidéki társulatok csatlakoznak egymáshoz és közösen hoznak létre egy produkciót, melyet minden városban eljátszanak. A darab bemutatója február 1-én lesz, a Győri Nemzeti Színházban.

HírTV