2020. szeptember 28.,
hétfő, Vencel napja

Paletta: Piramis Nagy Buli 2.0 a Várkert Bazárban

Hír TV

2019. szeptember 17., kedd 18:55

A Hír TV Paletta című műsorának vendége volt a Piramis együttes dobosa, Köves Miklós Pinyó és basszusgitárosa Vörös Gábor. A műsorban megemlékeznek a hétfő hajnalban elhunyt Gallai Péterről és mesélnek a Várkert Bazárban tartandó következő koncertjük részleteiről.

Három királyfi és három királylány 

10 évvel ezelőtt jött létre a mozgalom, melynek több célkitűzése is van, de a legfontosabb, hogy minél több gyerkőc szülessen.  A három királyfi, három királylány mozgalomnak legfontosabb feladata, hogy támogassa a fiatalokat abban, hogy megszülethessenek azok a gyermekek akiket szívük szerint szeretnének . A részletekről Újvári Enikő, a Három királyfi, három királylány mozgalom elnöke és Rózsa Katinka, az Ingatlan.com HR vezetője beszélnek Szanyi Roland műsorvezetőnek. 

Nagy Buli 2.0

1975-ig kell visszamennünk, hogy ha az együttes megalakulását szeretnénk felidézni, tegnap lehetett hallani a szomorú hírt, hogy Gallai Péter, a zenekar billentyűse elhunyt. Róla is megemlékeznek a jelenlévő tagok, Köves Miklós Pinyó, a Piramis együttes dobosa és Vörös Gábor, a Piramis együttes basszusgitárosa. Továbbá mesélnek az 1979-ben a Budai Ifjúsági Parkban tartott  koncertjükről, amit csak úgy emlegettek a „nagy buli”. A koncert élő lemezfelvétel is volt egyben, ami hatalmas kuriózumnak számított, azonban most jön a Nagy Buli 2.0 a Várkert Bazárban, erről is megtudhatunk részleteket.

Hír TV