2020. február 27.,
csütörtök, Edina napja

Paletta: Népszerű amerikai énekesnővel lép színpadra a Budapest Jazz Orchrestra

Hír TV

2019. május 1., szerda 19:00

Népszerű amerikai énekesnővel lép színpadra a Budapest Jazz Orchrestra, több mint 130 egyedi építésű jármű az Épített Motorok és Autók Találkozóján, és Csézy klipjáben táncol Apáti Bence és párja, Földi Lea.

Vendégünk volt Kollmann Gábor, a Budapest Jazz Orchestra igazgatója, akit közelgő koncertjeikről kérdeztünk. Májusban együtt játszanak ugyanis a népszerű Jane Monheit-tal, de készülnek az Elvis és a pop-rock ikonok című koncertjükre is, amelyen Wolf Katit és Vitáris Ivánt fogják kísérni. A színpadon természetesen Elvis Presley világhírű dalai csendülnek majd fel.

Aztán a hétvégén rendezik meg a Tüskecsarnokban a tavaszi motorkiállítást, amelynek egyik fő eseménye az Épített Motorok és Autók Találkozója. A kiállításon 100 egyedi építésű motor, és 30-40 hot rod autó lesz látható. Ezen felül lesz Magyar Motorépítő Bajnokság és Magyar Hot Rod Autó Építő Bajnokság. Az eseményről részletesebben Somfai Péter főszervező beszélt adásunkban.

És stúdiónkban volt Csézy és Apáti Bence, ugyanis Csézy legújabb klipjében a két ismert balettművész táncol: Földi Lea, a Magyar Nemzeti Balett kamaraművésze és Apáti Bence, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója. Adásunkból többet megtudhatnak a forgatás és a dal születésének kulisszáiról is!

Hír TV