2020. december 4.,
péntek, Borbála, Barbara napja

Paletta: Mozgalom a maszkviselésért

2020. november 18., szerda 14:55

MÁRKÁK KÖZÖTTI MOZGALMAT INDÍTOTT A MOL A MASZKVISELÉS FONTOSSÁGÁRÓL

Kötelező és nagyon fontos is a maszk viselése ebben az időszakban. Bakos Piroska, a Mol Magyarország kommunikációs vezetője beszélt arról, hogy a Mol munkatársai és a Mol által támogatott sportolók is a mozgalom mellé álltak. Gáspár Bence, az OTP Bank kommunikációs vezetője elmondta, egy pillanatig sem haboztak, mikor a Mol együttműködésre kérte fel őket, hiszen egy ilyen fontos társadalmi ügyben kötelességüknek érezték a csatlakozást.

ONLINE LESZ LÁTHATÓ AZ IDEI HÉTTORONY FESZTIVÁL

Idén online keretek között rendezik meg a Héttorony Fesztivált. Küttel Dávid, a Kultúrpart igazgatója elmondta nehéz helyzet, amibe most kerültek, de édes a teher, hiszen rövid idő alatt kiváló zenészek csatlakoztak hozzájuk. A fesztiválon a világzene mellett az építészet szokott központban lenni. Most azonban módosul a menetrend.

A VÍZ JÓTÉKONY HATÁSAI

Télen is fontos a vízfogyasztás, de nem mindegy milyen vizet iszunk. Dr. Ketskés Norbert, orvos, táplálkozástudományi szakértő elmondta bár nyáron több folyadék bevitele ajánlott, de általánosságban 2,5 liter vizet el kell fogyasztani naponta. Ha a vízben plusz ásványi anyagok vannak, nagyon jótékony hatással lehet szervezetünkre. Regőczi László, a Bonaventura Gold Kft. ügyvezetője a Zsámbékon található forrásvízről beszélt.  

 

Teljes adás:

HírTV