2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Paletta

Paletta: Mit csinál egy igazi szóvivő?

A hatodik évadát kezdő Zenélő Budapestről, a Charme együttesről és Szabó Gabi második interjúkötetéről is szó esett a műsorban.

  • Paletta: Mit csinál egy igazi szóvivő?

Hatodik évadát kezdi meg a Zenélő Budapest

Götz Nándor, a Zenélő Budapest művészeti vezetője beszélt a program érdekességeiről, melyek szerte a fővárosban fellelhetőek.

Új szerepben tűnik fel a Charme

Jáger Gyula és Fehér Attila, a Charme együttes zeneszerzői beszéltek a koronavírus okozta világjárvány alatti karantén nehézségeiről és az idő alatt született 5 vadonatúj dalukról.

Megjelent Szabó Gabi második interjúkötete

Szabó Gabi író, rádiós műsorvezető, kommunikációs szakember, Sipos Jenő az Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője, a Jövő Kommunikációja Alapítvány kuratóriumi tagja és G. Németh György, a Soproni Egyetem első vállalati szóvivője, a Szóvivő és Kommunikáció Tanszék oktatója voltak Turda Adrienn műsorvezető vendégei. Az igazi szóvivők életének és munkájának érdekességeiről és az új könyvről is szó esett.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!