2020. június 3.,
szerda, Klotild napja

Paletta: Megújult a Hír TV Terc című műsora

2019. november 6., szerda 16:34

Új műsor a Hír TV-ben, a hegedű és a zongora találkozása egy hangversenyen, valamint egy vadonatúj klip, itt a Palettában.

Születésnapos Akadémikusok Hangversenye november 10-én a Pesti Vígadóban

A Magyar Művészeti Akadémia Zeneművészeti Tagozatának hangversenye a kerek születésnapjukat ünneplő akadémikusai tiszteletére szervezi a hangversenyt. Helyszín a Pesti Vigadó, az MMA székháza. Meglepetés-műsort ad Bogányi Gergely zongoraművész, a hangverseny szünet nélküli. A rendezvényen a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, amit október 11-étől lehet megtenni a Vígadó honlapján. A nagyszabású hangversenyről Szecsődi Ferenc Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, valamint Kassai István, Liszt Ferenc-díjas zongoraművész tájékoztatta a nézőket.

Credo - a Hír TV Terc című műsora megújult díszletben

Megújult műsorral jelentkezik a Hír Televízió. A Credo című magazin megtartja a Terc című műsor alap koncepcióját, ami azt jelenti, hogy marad az identitáserősítő jellege, a konzervatív tartalom, amellyel visszatérünk a gyökerekhez. A Paletta vendége Földi-Kovács Andrea műsorvezető volt, aki a következőket mondta az új műsorról:

„Időnként én azt gondolom, hogy minden műsornak van egy természetes evolúciója, olyan, mint egy élő szövet. Van egy alap ötlet, elkezdjük csinálni, közben jönnek visszajelzések, nekünk is támadnak új ötleteink. Időnként jó, ha megújulunk. Én azt gondolom, hogy ez az új főcím, új cím, igazán tükrözi a tartalmat.”

A HírTV új műsora minden szerda este 20 órától látható.

Megjelent Varga Viktor és Kozma Orsi első közös dala a „Lefotózlak”

A Palettában bemutattuk továbbá Kozma Orsi énekes, és Varga Viktor énekes legújabb közös klipjét, amelyet egy nap alatt forgattak le. A klip főszereplője Vasvári Vivien, aki némi öniróniával fűszerezi az Internet jelenlegi világát. Az alkotók arra hívják fel a figyelmet, hogy az okos telefonokat és Internetet lehet mértékletesen és értékes célokra használni.

Teljes műsor: 

HírTV