2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 00:00

Paletta

Paletta: Megnyitotta új évadát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar

A magyar Forrest Gump a stúdióban; az Omega billentyűse a megelőzésre hívja fel a figyelmet; és elindult a Nemzeti Filharmonikus Zenekar új évada.

Benkő László, az Omega billentyűse„Én azt hiszem, hogy kutya kötelessége mindenkinek figyelni azt, hogy mi van vele, és abban a pillanatban jelentkezni, amikor valami elváltozást lát, mert akkor megkönnyíti a szakemberek dolgát is, saját magáról nem is beszélve!” - A stúdióban a bőrgyógyász szakorvosok mellett Benkő László hívja fel a figyelmet a megelőzésre. Mindezt annak apropóján, hogy elindult az Euromelanoma 2019 kampány, azaz ingyenes anyajegy- és bőrtumor szűrés országszerte.

Rekordkísérlet! Szervátültetett betegek is lefutják az idei Ultrabalatont! A váltóban futó transzplantáltakkal 30 órán keresztül Ivancsics Zsolt, a magyar Forrest Gump futja végig a több mint 200 kilométernyi távot. Adásunkban Ivancsics Zsolt részletesen beszámol arról, hogy hogyan tudják mindezt vállalni a betegek.

A Zene Kaland! – ezzel a mottóval indul a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar 2019-2020-as évada. A két együttes az új évadban a hazai és a külföldi zenei élet kiválóságaival hívja kalandozni közönségét hét bérlettel, hét helyszínen.

Teljes adás: 

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!