2020. február 23.,
vasárnap, Alfréd napja

Paletta: Megnyitotta új évadát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar

2019. május 6., hétfő 15:52

A magyar Forrest Gump a stúdióban; az Omega billentyűse a megelőzésre hívja fel a figyelmet; és elindult a Nemzeti Filharmonikus Zenekar új évada.

Benkő László, az Omega billentyűse„Én azt hiszem, hogy kutya kötelessége mindenkinek figyelni azt, hogy mi van vele, és abban a pillanatban jelentkezni, amikor valami elváltozást lát, mert akkor megkönnyíti a szakemberek dolgát is, saját magáról nem is beszélve!” - A stúdióban a bőrgyógyász szakorvosok mellett Benkő László hívja fel a figyelmet a megelőzésre. Mindezt annak apropóján, hogy elindult az Euromelanoma 2019 kampány, azaz ingyenes anyajegy- és bőrtumor szűrés országszerte.

Rekordkísérlet! Szervátültetett betegek is lefutják az idei Ultrabalatont! A váltóban futó transzplantáltakkal 30 órán keresztül Ivancsics Zsolt, a magyar Forrest Gump futja végig a több mint 200 kilométernyi távot. Adásunkban Ivancsics Zsolt részletesen beszámol arról, hogy hogyan tudják mindezt vállalni a betegek.

A Zene Kaland! – ezzel a mottóval indul a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar 2019-2020-as évada. A két együttes az új évadban a hazai és a külföldi zenei élet kiválóságaival hívja kalandozni közönségét hét bérlettel, hét helyszínen.

Teljes adás: