2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Paletta

Paletta: “Majdnem Szilveszter”

A Paletta szerdai adásában bemutatunk egy zenés kalendáriumot, megismerhetik Garamvölgyi László legújabb könyvét, majd egy igazi élménykoncertről is szólunk.

  • Paletta: “Majdnem Szilveszter”

Különleges lemezzel készül az adventi időszakra a JaMese zenekar

A JaMese idén karácsonyra Szabó T. Anna Adventi kalendáriumát zenésíti meg. A verseskönyv tavaly jelent meg a Pagony Kiadó gondozásában. A zenekar harmadik lemezén többek között Palya Bea, Ferenczi György és a Dalinda énekegyüttes is közreműködik. A 24 dal a család minden tagjához szól, örökérvényű karácsonyi dalok, amelyek közös éneklésre késztetnek. A lemezbemutató koncert december 8-án lesz a MOM Kulturális Központban.

Bűnmegelőzési krimit írt Garamvölgyi László

Megjelent dr. Garamvölgyi László író, rendőr dandártábornok huszonkilencedik könyve, a Bérgyilkos Budapesten. Ezúttal egy bűnmegelőzési krimit olvashatunk tőle, amelynek cselekménye a közeli jövőben játszódik. Az izgalmas történetben ugyan nem követnek el emberölést, viszont két gyilkosságot megelőznek. Az ORFK volt szóvivője izgalmas, egyben humoros bestsellerében egyszerre mutatja be egy főzsaru mindennapjait, és egy nyomozás kulisszatitkait.

“Majdnem Szilveszter” - Szentpéteri Csilla & Band élménykoncertje

Szentpéteri Csilla évek óta keresi az átjárást a komoly és a könnyűzene között. Széles repertoárjának alapanyaga az örökérvényű klasszikus zene, mai, modern hangszerekkel és fantasztikus vizuális elemekkel.  A “Majdnem Szilveszter” igazi évzáró koncert mindazoknak, akik katartikus élményre vágynak az év utolsó napjaiban. Az előadás sztárvendége a swing hercege, Gájer Bálint lesz. A koncertet december 29-én a Budapesti Kongresszusi Központban tekinthetik meg a zenekedvelők.

Teljes műsor:  

HírTV

 

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!