2020. augusztus 12.,
szerda, Klára napja

Paletta: “Majdnem Szilveszter”

2019. december 4., szerda 19:00

A Paletta szerdai adásában bemutatunk egy zenés kalendáriumot, megismerhetik Garamvölgyi László legújabb könyvét, majd egy igazi élménykoncertről is szólunk.

Különleges lemezzel készül az adventi időszakra a JaMese zenekar

A JaMese idén karácsonyra Szabó T. Anna Adventi kalendáriumát zenésíti meg. A verseskönyv tavaly jelent meg a Pagony Kiadó gondozásában. A zenekar harmadik lemezén többek között Palya Bea, Ferenczi György és a Dalinda énekegyüttes is közreműködik. A 24 dal a család minden tagjához szól, örökérvényű karácsonyi dalok, amelyek közös éneklésre késztetnek. A lemezbemutató koncert december 8-án lesz a MOM Kulturális Központban.

Bűnmegelőzési krimit írt Garamvölgyi László

Megjelent dr. Garamvölgyi László író, rendőr dandártábornok huszonkilencedik könyve, a Bérgyilkos Budapesten. Ezúttal egy bűnmegelőzési krimit olvashatunk tőle, amelynek cselekménye a közeli jövőben játszódik. Az izgalmas történetben ugyan nem követnek el emberölést, viszont két gyilkosságot megelőznek. Az ORFK volt szóvivője izgalmas, egyben humoros bestsellerében egyszerre mutatja be egy főzsaru mindennapjait, és egy nyomozás kulisszatitkait.

“Majdnem Szilveszter” - Szentpéteri Csilla & Band élménykoncertje

Szentpéteri Csilla évek óta keresi az átjárást a komoly és a könnyűzene között. Széles repertoárjának alapanyaga az örökérvényű klasszikus zene, mai, modern hangszerekkel és fantasztikus vizuális elemekkel.  A “Majdnem Szilveszter” igazi évzáró koncert mindazoknak, akik katartikus élményre vágynak az év utolsó napjaiban. Az előadás sztárvendége a swing hercege, Gájer Bálint lesz. A koncertet december 29-én a Budapesti Kongresszusi Központban tekinthetik meg a zenekedvelők.

Teljes műsor:  

HírTV