2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Paletta

Paletta: Magyar karatés a világ 100 legjobbja között

Október végéig csodálhatjuk meg a szebbnél-szebb ékszereket, érmeket és tárgyakat a XII. Ötvösművészeti Biennálén. 20 éves magyar lány a világ legjobb 100 karatésa között és Halálfogytiglan címmel jelent meg az Omen legújabb albuma. A Hír TV Paletta műsorában ezekkel a témákkal indítjuk a hetet.

Közel 50 művész alkotása látható a XII. Ötvösművészeti Biennálén ékszertől a plasztikákig, érmektől a használati tárgyakig. A kortárs magyar ötvösművészet legnagyobb országos tárlatát egy hónapon át tekinthetik meg a Klebelsberg Kultúrkúriában. A Palettában a szervezők további részleteket árultak el.

Üde színfoltja volt a hétfői adásnak Klement Kármen, magyar bajnok karatés. A 20 éves tehetséget a világranglista legjobb 100 versenyzője között tartják számon. Célja az 50-be kerülés és ezt követően az olimpia. Számos sportban kipróbálta magát, de hogy miért éppen a karate mellett döntött elárulja a műsorban.

Kemény rockkal zárjuk a hét első Palettáját, megjelent az Omen zenekar legújabb albuma, a Halálfogytiglan. A lemezről Nagyfi Lászlót faggattuk.

A teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Paletta: Felújítják a sátoraljaújhelyi Bortemplomot

A Palettában elugrottunk Sátoraljaújhelyre, említést tettünk Horvátországról és Szlovéniáról, ahonnan nem rég tért vissza Hajdu Klári és Szakonyi Milán. 2021. szeptember 08.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!