2021. április 22.,
csütörtök, Csilla, Noémi napja

Paletta: Magyar karatés a világ 100 legjobbja között

Hír TV

2019. szeptember 30., hétfő 18:47

Október végéig csodálhatjuk meg a szebbnél-szebb ékszereket, érmeket és tárgyakat a XII. Ötvösművészeti Biennálén. 20 éves magyar lány a világ legjobb 100 karatésa között és Halálfogytiglan címmel jelent meg az Omen legújabb albuma. A Hír TV Paletta műsorában ezekkel a témákkal indítjuk a hetet.

Közel 50 művész alkotása látható a XII. Ötvösművészeti Biennálén ékszertől a plasztikákig, érmektől a használati tárgyakig. A kortárs magyar ötvösművészet legnagyobb országos tárlatát egy hónapon át tekinthetik meg a Klebelsberg Kultúrkúriában. A Palettában a szervezők további részleteket árultak el.

Üde színfoltja volt a hétfői adásnak Klement Kármen, magyar bajnok karatés. A 20 éves tehetséget a világranglista legjobb 100 versenyzője között tartják számon. Célja az 50-be kerülés és ezt követően az olimpia. Számos sportban kipróbálta magát, de hogy miért éppen a karate mellett döntött elárulja a műsorban.

Kemény rockkal zárjuk a hét első Palettáját, megjelent az Omen zenekar legújabb albuma, a Halálfogytiglan. A lemezről Nagyfi Lászlót faggattuk.

A teljes adás:

Hír TV