2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Paletta: Léleklazító

Hír TV

2019. november 29., péntek 18:58

Megjelent Klajkó Szandra előadóművész első könyve. A kötethez pozitív gondolatokat tartalmazó kártyák is tartoznak, amely az író reményei szerint sok embernek okoznak majd örömet.

Legyen minden nap mézes nap!

Magyarországon évente 15 és 30 ezer tonna közötti mézet termelnek, ami az Európai Unió méztermelésének a 10 százaléka. A hazai fogyasztás azonban ettől jócskán elmarad. Ha mindenki naponta csak egy kiskanál mézet fogyasztana, elfogynának a hazai készletek és nem szorulna az ágazat exportra. Ezért is indították el a „Legyen minden nap mézes nap!” című kampányt, amelynek keretében rendezett őszi és téli mézvásárok remek alkalmat jelentenek arra, hogy igazi mézkülönlegességeket is megismerjenek az érdeklődők.

Mi a különbség az evezés, a kajak és a kenu között?

Míg a kajakhoz egy kétevezős lapát tartozik és a lapáttal felváltva kell evezni mindkét oldalon, addig a kenuhoz egyevezős lapát szükséges, és csak az egyik oldalon kell evezni.  A kajaknál fontos, hogy a hátul ülő ember, azaz a kormányos szinkront tartson a többi emberrel. Ezzel szemben a kenunál, több személy esetén minden második ember ellentétes oldalon evez. Lakatos Zsanett világbajnok kenus volt Szani Roland vendége, akinek célja most az olimpiai kvóta megszerzése. Az első válogató 2020. április 28-án lesz.

Léleklazító – Klajkó Szandra első könyve

Megjelent Klajkó Szandra előadóművész első kötete. A Léleklazító című könyv szerzőjének elmondása szerint a művészettel a lelket is gyógyítani lehet. Kötete is a szabad életről szól, valamint rávilágít arra, hogy mindenki megmutathatja magát. A könyvhöz pozitív gondolatokat tartalmazó kártyák is tartoznak, amely az író reményei szerint sok embernek okoznak majd örömet.

Teljes műsor:

Hír TV