2021. január 22.,
péntek, Vince, Artúr napja

Paletta: Különleges módon rendezik meg az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivált

Hír TV

2021. január 12., kedd 14:55

Színes témákkal várták ma a Paletta nézőit a Hír TV műsorán. Szó esett többek között. Volt fesztivál, színház és zene is.

Szálka Zsuzsa az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál igazgatója elmondta Turda Adrienn műsorvezetőnek, hogy januárban minden eseményük az online térben zajlik majd, és a sorban ez lesz immáron a nyolcadik. Egyes műsorelemeket előre rögzítettek, de lesznek olyan programok is, amelyeket élőben streamelnek majd – tette hozzá.

A fesztivál igazgatója arra is kitért, hogy a fesztivál különlegességét az is adja, hogy minden előadás után lehetőség van zoom-beszélgetésekre. Szálka Zsuzsa ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy bár azzal kapcsolatban komoly félelmeik voltak, hogy milyen lesz ezeknek a beszélgetéseknek a fogadtatása, pozitívan csalódtak, mert igencsak szépen alakulnak a nézőszámok. Az online tér mindezek mellett lehetővé teszi azt is, hogy még többekhez elérjen az esemény.

A szervezők azt is elárulták, hogy a fesztivál idei kiemelt témája a játék. A fesztivál az online térben január 17-éig tart.

A műsor hátralévő részében foglalkoztak azzal, hogy hatalmas siker ugyancsak az online térben a Gózon Gyula Színház Egy nyári nap című előadása, a Szerelem, óh! című különleges komédiát pedig január 16-án mutatják be online. Kohánszky Roy és Patocska Olivér pedig arról beszélt, hogy milyen volt együtt dolgozni az Utolsó dal című szerzeményen.

Teljes adás:

Hír TV