2019. augusztus 25.,
vasárnap, Lajos, Patrícia napja

Paletta: Kovács "Kokó" István a környezettudatosságról

Hír TV

2019. június 10., hétfő 18:54

10 éve díjazzák a környezettudatos életmódot Magyarországon, 50 kerékpárral lepett meg kárpátaljai családokat a Katolikus Karitász és közeledik az Apák napja, hogy hogyan készül június 16-ra a FICSAK kiderül a hétfői Palettából.

Tíz éve ismerik el az Ozone Zöld-Díjjal azokat a megvalósult zöld ötleteket, innovációkat, amelyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez.  A Paletta stúdiójában a díj nagykövete: Kovács „Kokó“ István.

A Katolikus Karitász újabb adományokkal segítette a kárpátaljai magyar családokat, ugyanis 50 db kerékpárt ajándékoztak a rahói és a nagybocskói vasárnapi iskolásoknak. Minderről részletesen Écsy Gábor, a Katolikus Karitász igazgatója beszélt a Palettában.

Az édesapák ünnepére készül a Fiatal Családosok Klubja! Hagyományteremtő eseménnyel, játékkal és az apák sokszínűségét bemutató interjú-sorozattal várja az apák napjára hangsúlyosan figyelő FICSAK. Mindezzel szeretnék ösztönözni a családokat, hogy mindenki ünnepelje meg ezt a jeles napot, hiszen Apa is csak egy van. Az ünnep közeledtével különösen fontosnak tartják kiemelni, hogy milyen jelentős szerepük van az édesapáknak a család életében. A június 16-ai eseményről a FICSAK képviseletében Somogyi-Soós Anita, valamint Léder László, az Apa Akadémia alapítója beszélt.

Hír TV