2019. december 15.,
vasárnap, Valér napja

Paletta: Kihirdették a felvételi ponthatárokat – beindul az albérletkeresés

Hír TV

2019. július 26., péntek 18:55

A felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetését követően felélénkül az albérletpiac. Az évnek ennek az időszakában az albérletpiac a fiatalokról szól, azokról, akik általában mintegy 9 hónapra keresnek lakást, ugyanakkor a bérbeadók szeretnek 12 hónapra, vagy akár 2-3 évre bérlőt találni. Az áremelkedés miatt megfordult az irány a bérlakáspiacon. A témával kapcsolatban vendégünk volt Balla Ákos ingatlanszakértő, a Balla Ingatlaniroda tulajdonosa.

 

A Korinthosz 160 versenyre készül az Erőműhely

A Korinthosz 160, 80 és 40 km-es tiszteleg a legnagyobb görög klasszikus ultratávú futóverseny, a Spartathlon és annak teljesítői előtt. Őrizni és ápolni kívánja annak szellemiségét és hagyományait! Erről is beszélt Szecsei Szilárd, az Erőműhely vezetőedzője a Palettában.

Félidőn túl a Budapesti Nyári Fesztivál

A Paletta vendége volt Bán Teodóra, a Budapesti Nyári Fesztivált szervező Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. A kulturális turizmus ma a leggazdaságosabb és legerősebb motorja lehet egy városnak. Az idén Budapest nyerte el a European Best Destination 2019 díjat! Ebben a nyári színházaknak is komoly szerepe van.

Teljes adás: 

Hír TV