2020. augusztus 12.,
szerda, Klára napja

Paletta: Karácsonyi táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak

Hír TV

2019. december 6., péntek 18:32

A Paletta pénteki adásában bemutattunk egy új karácsonyi táncmesejátékot, kiderült kik kaphatják meg „Az Év Legfittebb Munkahely” díjat, majd szó volt a legújabb magyar filmről is.

A Grincs – karácsonyi táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak

Dr. Seuss a világ egyik legismertebb gyermekmese írója. Haláláig több mint húsz nyelven adták ki a könyveit és több mint hatszáz millió példányban fogytak el. A Grincs című alkotását most színpadra vitte a Dart Társulat, a táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól. Az előadás komoly erkölcsi tanításokra mutat rá szórakoztató formában. A darab legközelebb december 7-én a Csepeli Művelődési Központ színháztermében, valamint december 8-án a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központban látható.

7. alkalommal osztották ki a „Az Év Legfittebb Munkahely” díjat  

A DXC Technology Magyarország Kft. nyerte el idén - nagyvállalati kategóriában – „Az Év Legfittebb Munkahely” díjat. Az amerikai cég hazai leányvállalata elsőként vehette át a rangos elismerést. A cég 1990 óta dolgozik a magyar piacon és még nem volt olyan ügyvezetője, akinek ne lett volna erős a kötődése a sporthoz. Az elmúlt években 1200 kilométert tettek meg a cég munkatársai 150 különböző sportágban. A díjra a vállalatok minden évben négy kategóriában pályázhatnak.

Seveled – új magyar romantikus vígjáték

A történet főhőse a 40 esztendős Gergő, akinek édesanyja krónikus szívbetegséggel küzd. A haldokló asszony minden vágya azonban, hogy unokája legyen. Gergő ezért lefizet egy a házukban lakó állapotos sztriptíztáncosnőt, hogy játsszák el, párkapcsolatban élnek. Bár a páros nehezen tudja egymást elviselni, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. A szálak azonban bonyolódnak, egyre több félreértés alakul ki a hazugságból. A Seveled december 5-től látható a mozikban.

Teljes műsor:

Hír TV