2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Paletta

Paletta: Karácsonyi táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak

A Paletta pénteki adásában bemutattunk egy új karácsonyi táncmesejátékot, kiderült kik kaphatják meg „Az Év Legfittebb Munkahely” díjat, majd szó volt a legújabb magyar filmről is.

  • Paletta: Karácsonyi táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak

A Grincs – karácsonyi táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak

Dr. Seuss a világ egyik legismertebb gyermekmese írója. Haláláig több mint húsz nyelven adták ki a könyveit és több mint hatszáz millió példányban fogytak el. A Grincs című alkotását most színpadra vitte a Dart Társulat, a táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól. Az előadás komoly erkölcsi tanításokra mutat rá szórakoztató formában. A darab legközelebb december 7-én a Csepeli Művelődési Központ színháztermében, valamint december 8-án a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központban látható.

7. alkalommal osztották ki a „Az Év Legfittebb Munkahely” díjat  

A DXC Technology Magyarország Kft. nyerte el idén - nagyvállalati kategóriában – „Az Év Legfittebb Munkahely” díjat. Az amerikai cég hazai leányvállalata elsőként vehette át a rangos elismerést. A cég 1990 óta dolgozik a magyar piacon és még nem volt olyan ügyvezetője, akinek ne lett volna erős a kötődése a sporthoz. Az elmúlt években 1200 kilométert tettek meg a cég munkatársai 150 különböző sportágban. A díjra a vállalatok minden évben négy kategóriában pályázhatnak.

Seveled – új magyar romantikus vígjáték

A történet főhőse a 40 esztendős Gergő, akinek édesanyja krónikus szívbetegséggel küzd. A haldokló asszony minden vágya azonban, hogy unokája legyen. Gergő ezért lefizet egy a házukban lakó állapotos sztriptíztáncosnőt, hogy játsszák el, párkapcsolatban élnek. Bár a páros nehezen tudja egymást elviselni, úgy tesznek, mintha boldog, fiatal pár volnának. A szálak azonban bonyolódnak, egyre több félreértés alakul ki a hazugságból. A Seveled december 5-től látható a mozikban.

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!