2021. január 25.,
hétfő, Pál napja

Paletta: Indul az új évad a Játékszínben

Hír TV

2020. augusztus 25., kedd 13:55

A Paletta vendégei András Tünde rendezvényigazgató, Bank Tamás, a Játékszín igazgatója, Madarász Iván, Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző és Wendler Enikő fuvolaművész voltak.

Tematikus hétvégék a kürtőskalács fesztivál helyett

„Kürtőskalács fesztivál ugyan - a hagyományos formában – nem lesz, de tematikus hétvégék igen.”

-          mondta Turda Adrienn műsorvezető.

„Cukormentesen kürtőskalácsot nem tudunk készíteni, ez az első rossz hírem. Mindenféle más ételintoleranciával élőknek tudunk kedvezni.”

-          reagált András Tünde.

Indul az új évad a Játékszínben

„Hogyan készültek erre most? Mennyiben volt más ez a jubileum?”

-          kérdezte Turda Adrienn.

„Most nagyon fontos minden jubileum, meg egyáltalán, hogy vannak.(…) Most minden nap egy ünnep, hogy egyáltalán van a színház és működik a színház és, hogy jubileumok vannak.(…)”

Madarász 70 – generációk találkozása a Pesti vigadóban

„Madarász Iván, Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző hetvenedik születésnapját ünnepli hamarosan. Itt van velem maga Madarász Iván és Wendler Enikő fuvolaművész. A művész úr folyamatosan figyelte a fiatal hölgy tevékenységét és mondta, hogy az egyik legnehezebb darabját adta neki, hogy játssza el ezen az esten.”

-          mondta a műsorvezető.

„Igen. Ez a harmadik fuvolaversenyem és Enikő ezt a darabot, ezt a versenyművet már tavaly Szegeden a Szegedi Szimfonikus Zenekarral nagyszerűen eljátszotta és aztán, amikor hogy mondjam, 70 éves fennállásom alkalmával a Nemzeti Filharmonikusok tart egy szerzői estet nekem, úgy gondoltam, hogy nagyon jó lenne, ha Enikő újra eljátszaná ezt a darabot.”

-          nyilatkozott Madarász Iván.

Hír TV