2020. október 21.,
szerda, Orsolya napja

Paletta: Hogyan befolyásolja a pandémia a borpiacot?

Hír TV

2020. október 15., csütörtök 13:51

A Paletta vendégei Vörös Attila bormarketing szakember, Streit György, a Streit Zagonyi tulajdonsa, Szalai Anna, az AIPA szervezője, Piszman Zsófia és Éliás Gyula zenész voltak.

Hogyan befolyásolja a pandémia a borpiacot?

„Azt gondolná az ember laikusként kívülről, hogy valószínűleg ilyenkor, ebben az időszakban, pláne itt a tavaszi időszakban, amikor többet voltunk otthon ugye sokan nem is használták az autót, ezért mondjuk akár adott esetben több bor is fogyhatott. Ezt mennyire igazolja vissza a statisztika?”

-          kérdezte Turda Adrienn.

„Szerintem ennél egy picit komplexebb a történet. Vannak szegmensek, amelyek jobban működnek, vannak amelyek kevésbé.”

 – válaszolta Vörös Attila.

 

5letből jövő – játékos üzleti csapatverseny

„A vetélkedő lényege maga az, hogy középiskolások vehetnek részt azon a pályázaton, amelyben egy vállalkozást kell tulajdonképpen fölépíteniük és erre van egy félévük. Röviden ennyi, de a gyakorlatban mit jelent ez?”

-          tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Ez a középiskolásoknak szóló, egyedülálló vállalkozói vetélkedő és abban egyedülálló, hogy hosszú hónapokon át állítja próbatételek elé a középiskolásokat.”

-          reagált Szalai Anna.

 

Csak ennyi kell – megjelent Éliás Gyula Jr. legújabb dala

„Hihetetlen termékeny szerző vagy, hiszen a pandémia alatt is született egy nóta, egy nagyon pozitív nóta, és most is. Ennyi minden van, amit szeretnél mondani a közönségnek?”

-          kérdezte a műsorvezető.

„Igen, van mondanivalóm, meg ez a dal szerintem nagyon időszerű. Egyébként ez egy régi dal, csak egy remake készült belőle, tehát egy új köntösbe ültetve tártam most a nagyközönség elé.”

-         felelte Éliás Gyula.

Hír TV