2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Paletta

Paletta: Hangokba zárt szabadság

Elvesztünk egy életműkoncert történetében és felépítésében, jött némi amatőr ügetőhajtás és Böjte Csaba ferences rendi szerzetes is érkezett hozzánk.

  • Paletta: Hangokba zárt szabadság

52 éve a színpadon Dévai Nagy Kamilla

A Dévai Nagy Kamilla Életmű Koncert a Nemzeti Színházban lesz március 8-án. Dévai Nagy Kamilla, Liszt Ferenc-díjas énekes, előadóművész beszélt a két részes koncert műsorának első és második feléről. A tervek szerint az első felében Dévai Nagy Kamilla fogja előadni műveit, míg a másodikban híressé vált növendékei lesznek a sztárvendégek.

Hatalmas siker! – Fazekas Andrea harmadik lett az Amatőrhajtók Ügető Világbajnokságán

Fazekas Andrea hajtó, amatőr ügetőhajtásban vb-bronzérmes lett az amerikai világbajnokságon. A Kincsem Parkban kezdődő pályafutásától egészen a versenyig, több mindent mesélt a sporttal és sportkarrierjével kapcsolatban egyaránt. Krebs András újságíró, a Kincsem Park marketing és kommunikációs vezetője elmondta, hogy az amatőr jelző a státuszra és nem a tudásra utal, hiszen ezek a versenyzők főállásuk mellett sportolnak.

„Isten kinyitott egy ablakot nekünk” – Kultúrmisszió és zenei szolgálat

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója mesélt a Hangokba zárt szabadság elnevezésű lemez létrejöttéről, melyen nyolc fegyház lakói egy-egy dallal megajándékozzák gyermekeiket. A próbákon készült felvételekből és a musical után elénekelt dalból videoklip is készült.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!