2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Paletta: Hangokba zárt szabadság

Hír TV

2020. március 6., péntek 18:55

Elvesztünk egy életműkoncert történetében és felépítésében, jött némi amatőr ügetőhajtás és Böjte Csaba ferences rendi szerzetes is érkezett hozzánk.

52 éve a színpadon Dévai Nagy Kamilla

A Dévai Nagy Kamilla Életmű Koncert a Nemzeti Színházban lesz március 8-án. Dévai Nagy Kamilla, Liszt Ferenc-díjas énekes, előadóművész beszélt a két részes koncert műsorának első és második feléről. A tervek szerint az első felében Dévai Nagy Kamilla fogja előadni műveit, míg a másodikban híressé vált növendékei lesznek a sztárvendégek.

Hatalmas siker! – Fazekas Andrea harmadik lett az Amatőrhajtók Ügető Világbajnokságán

Fazekas Andrea hajtó, amatőr ügetőhajtásban vb-bronzérmes lett az amerikai világbajnokságon. A Kincsem Parkban kezdődő pályafutásától egészen a versenyig, több mindent mesélt a sporttal és sportkarrierjével kapcsolatban egyaránt. Krebs András újságíró, a Kincsem Park marketing és kommunikációs vezetője elmondta, hogy az amatőr jelző a státuszra és nem a tudásra utal, hiszen ezek a versenyzők főállásuk mellett sportolnak.

„Isten kinyitott egy ablakot nekünk” – Kultúrmisszió és zenei szolgálat

Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója mesélt a Hangokba zárt szabadság elnevezésű lemez létrejöttéről, melyen nyolc fegyház lakói egy-egy dallal megajándékozzák gyermekeiket. A próbákon készült felvételekből és a musical után elénekelt dalból videoklip is készült.

Hír TV

x
Rendkívüli hír