2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Paletta

Paletta: Hagyományőrző divat

  • Paletta: Hagyományőrző divat

HATALMAS SIKER A PALACSINTÁS KIRÁLY CÍMŰ MESEDARAB AZ ÚJSZÍNHÁZBAN

Timkó Eszter, színművész elmondta, hatalmas boldogság számára, hogy szerepelhet a mesedarabban. A színművész elmondta, bár ő játssza a darabban a főgonoszt, igyekeztek a gonoszabb karaktereket úgy megformálni, hogy legyen bennük emberi és érthető. A következő előadások február 8-án és 17-én az Újszínházban láthatók.

HAGYOMÁNYŐRZŐ MOTÍVUMOK, MODERN TERVEZÉS ÉS EGYEDI ÉKSZEREK EGY KOLLEKCIÓBAN

Balogh Adry, az Adry Couture tulajdonosa elmondta, amellett, hogy megvan a maga alkotói szabadsága, mellette figyelnie kell arra is, hogy milyen trendek uralkodnak éppen a divat világban. Úgy gondolja, hogy a tervező által készített menyasszonyi ruhák esetében az ara sokkal inkább magáénak érezheti a ruhát, hiszen az saját kívánalmai szerint készül. Pálházy Zsuzsa, a Suzy Palhazy Soutatche megálmodója elmondta gyönyörű ékszereit az archoz, alakhoz, ruhához egyedileg tervezi meg, melyeket kézzel varrva készítenek el. Elmondta, igyekszik ékszereivel megmutatni, hogy akár a hétköznapokban is igen ízlésesen fel tudják díszíteni magukat a nők. A két tervező most közös kollekción dolgozik.

70 ÉVES A HONVÉD FÉRFIKAR

Tolvacsvay László, az Erkel Ferenc-díjas és Magyar Örökség díjas zeneszerző elmondta, a Honvéd Együttes egykori művészeti vezetőjétől, Novák Ferenctől kapta meg Bella István, Halotti beszéd című versét, hogy zenésítse meg. Riederauer Richárd, a Honvéd Férfikar karnagya elmondta hatalmas pillanat, hogy a MÜPA és a Honvéd Férfikar közös szervezésében létrejön egy nagyszerű koncert, a Honvéd Férfikar fennállásának 70. évfordulója alkalmából, melynek második felében a Testamentum című oratórium nem csak zenei élményként jelenik majd meg, hiszen a Magyar Nemzeti Táncegyüttes is színpadra lép. Az előadás február 26-án lesz látható a MÜPA-ban.

HírTV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Radar – 100 éves korában meghalt Henry Kissinger + videó

Henry Kissinger neve a világpolitika iránt érdeklődők számára biztos ismerős. A nemzetközi közéletre nagy befolyást gyakorolt. 2022-ben, még 99 évesen is ezrek várták felszólalását egy konferencián. A politikai zseni 100 éves korában halt meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!